Sevale volejčine na Sardiniji, Kaljari spakovao četiri gola Torinu

Fudbaleri Kaljarija pobedili su Torino sa 4:2 u meču 28. kola italijanske Serije A

  • 1
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Tim sa Sardinije je sve praktično rešio već za 46 minuta jer je tada dominantno poveo sa 3:0.

Bikovi su uspeli da vrate nadu sa dva gola u razmaku od šest minuta, ali je "hladan tuš" usledio već do 68. i Kaljari je slavio.

Kaljari je poveo golom Naitana Nandeza u 12. minutu kada je Urugvajac izbačenu loptu Iza dočekao izvan šesnaesterca na volej i opalio u ugao za 1:0.

Već u 17. minutu prednost je duplirana kontrom koju je iz peterca rešio Đovani Simeone, da bi odmah po izlasku iz svlačionica u nastavku Rađa Naingolan pogodio od stative za 3:0.

Torino je u 60. u stilu Milana Jovanovića protiv Nemačke na Mundijalu, dao gol za 1:3, a Andrea Beloti je dodatno smanjio na 2:3 u 66. minutu. Andrea je tom prilikom pogodio sjajan volej posle kornera i bio precizan.

Međutim, u duelu dve trideset trojke Nikolas Enkulu obara Luku Pelegrinija posle lepog rolinga igrača Kaljarija, Pelegrini pada i dobija penal koji Žoao Pedro u 68. minutu pretvara u gol i postavlja konačan rezultat.

Kaljari je posle ove pobede sa 38 bodova na desetom mestu Serije A, dok je Torino 14. sa 31 bodom.

U prvom meču dana su Breša i Đenova remizirali 2:2. Golove za Brešu postigli su Donaruma i Semprini u 10. i 13. minutu, a za Đenovu Falke i Pinamonti u 38, odnosno 69. minutu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Lalatović palio baklju, ludnica u Novom Sadu na dočeku fudbalera Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA