Vlahović nije imao sreće kao Mitrović: Za blaži udarac laktom dobio je direktan crveni karton

Napadač Fjorentine isključen protiv Lacija

  • 1
Vlahovic, Mitrovic Foto: Youtube, Twitter

Za razliku od Aleksandra Mitrovića kog je za mnogo grublji udarac laktnom pogledala sreća, Dušan Vlahović je zbog upotrebe istog dobio crveni karton na meču protiv Lacija!

Napadač Fjorentine je isključen u 95. minutu, kada je bez lopte udario Patrika na sredini terena. Sudija to u prvi mah nije video, ali je dobio jasan signal iz VAR sobe da nešto nije u redu.

Otišao je do ekrana, pogledao situaciju i potom se brzo vratio na teren sa crvenim kartonom u ruci za Vlahovića.

Viola je ovaj meč izgubila sa 2:1, iako su vodili, a Vlahović je ušao u igru u drugom poluvremenu. Ono što može da brine i njega i tim jeste činjenica da bi zbog lakta mogao da bude kažnjen i više od jednog meča.

S druge strane, u subotu popodne u Engleskoj Mitrović je za žešći udarac laktom dobio smao pažnju medija koji su zahvaljujući snimku pisali o tome.

>>> I jedni i drugi igraju otvoreno, Roma juri Ligu šampiona, zato i kvota 1,70 na tip 3+. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Milan – Roma.

Javna opomena od strane sudije, koji očigledno nije video njegov faul, je izostala - mada ostaje pitanje da li će Srbin biti kažnjen na osnovu ovog snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA