≫ 

Raspad sistema u Barsi: Setijen "pukao" zbog Mesija, uprava ga usred noći smirivala u njegovoj kući

Atmosfera u svlačionici Nou Kampa je pred eksplozijom

  • 0
Lionel mesi, Eder Sarabija, Kike Setijen Printskrin: Youtube/ProgramasenEspañol !

Barselona se nalazi u nezavidnoj situaciji! Osim što su izgubili prvo mesto na tabeli i prepustili ga najvećem rivalu Real Madridu, imaju i nezadovoljnu ekipu, kao i sukob najboljeg igrača Lionela Mesija i trenera Kikea Setijena.

Mesi više ne može ni da sluša Setijena i njegovog pomoćnika Edera Sarabiju, a to su proteklog vikenda snimile i TV kamere tokom meča. Argentinac je svoje trenere ignorisao kao da ne postoje, što je razbesnelo šefa stručnog štaba kluba sa Nou Kampa.

Kako saznaje Mundo Deportivo, najbolje obavešteni list o dešavanjima u Barseloni, Setijen je bio besan na Mesija i još jednu grupu igrča okupljenu oko njega, kao i da ga je uprava kluba, na čelu sa predsednikom Đosepom Marija Bertomeuom, posetila u njegovoj kući kako bi mu pružila podršku pred odlučujuće bitke za titulu.

Barselonu u utorak uveče od 22.00 čeka možda i odlučujući meč za titulu, protiv Atletiko Madrida, a čelnici kluba pokušali su da uliju treneru podršku i naveli da ima njihovu podršku.

Međutim, jasno je svima da je Setijenu sudbina već skrojena i da je samo pitanje trenutka kada će biti smenjen sa mesta trenera i da nema šanse da "preživi" na klupi Barse nakon sukoba sa glavnom zvezdom tima, te da mu je krajnji rok za otkaz kraj sezone.

Kako nezvanično mediji pišu, Setijen je bio na ivici pucanja i hteo je da da otkaz nekoliko sati pre derbija sa Atletiko Madridom. Na kraju je menadžment Barse uspeo da ga primiri i da spreči bruku da klub manje od 24 sata pre meča protiv Atletika ostane bez trenera.

Pogledajte kako je izgledao sukob Mesija i trenera u galeriji ispod:

Atletiko u seriji, Barselona uzdrmana posle remija u Vigu, ali su protiv Madriđana poslednji poraz na domaćem terenu pretrpeli još 2006. Stoga se dvojka plaća kvotom 4,20. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Barselona – Atletiko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA