Ćurković: Ilija Petković je pre 5 godina trebalo da preuzme Partizan

Zanimljiv detalj vezan za karijeru nedavno preminulog fdubalskog trenera

  • 4
Ilija Petković Foto: MN Press

Gostujući u emisiji "Oko" koja se prikazuje na Radio Televiziji Srbije, počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković otkrio je da je Ilija Petković ne tako davno bio opcija za klupu crno-belih.

O životu Ilije Petkovića, koji je nedavno preminuo, u pomenutoj emisiji je, uz Ćurkovića, gostovao i Dragan Džajić - počasni predsednik Crvene zvezde.

- Petko nije bio u godinama za taj posao, ali je trebalo da dođe i smiri strasti oko kluba. Oko njega je vladalo jedinstvo i niko mu ništa nije zamerao, bio je kao stvoren za tu poziciju - rekao je Ćurković i dodao:

- To se nije desilo tako davno, negde pre pet godina. Bilo je turbulentno u Partizanu i bilo je razgovora da dovedemo Petkovića kao prelazno rešenje da smiri situaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    30. jun 2020 | 22:26

    """- Petko nije bio u godinama za taj posao, ali je trebalo da dođe i smiri strasti oko kluba. Oko njega je vladalo jedinstvo i niko mu ništa nije zamerao, bio je kao stvoren za tu poziciju - rekao je Ćurković i dodao:""""" Uz postovanje legende Ivana Curkovica moram ipak reci da danas nema "ovaj star ili slicno" jer u danasnjem fudbalu treneski posao nema starosnu granicu.Ima niz primera gde je jedan dobar berojfudbalskih trenera zagazio u osmu deceniju i vode uspesno klubove na medjnarodnoj elitnoj sceni.Zdravlje moze da razocara i mladje osobe....

  • NIKOLA

    2. jul 2020 | 17:09

    Uvek se nesto u PARTIZANU smiruje. Znaci svi vole NOVAC a za PARTIZAN boli uvo.

  • Boban

    2. jul 2020 | 17:05

    Pa kad imamo nesposobne uprave. Amatere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA