Kuva u Barsi: Grizman tražio hitan sastanak sa urpavom posle Setijenovog poniženja

Ne može Francuz nikako da bude zadovoljan statusom u klubu

  • 3
Antoan Grizman Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images

Barsin "kapitalac" Antoan Grizman, plaćen 120 miliona evra, kod trenera Kikea Setijena puki je epizodista i adut sa klupe, koji je najcrnju epizodu doživeo na nedavnom meču sa Atletikom kada ga je "kouč" uveo u 90. minutu?!

Bila je to kap koja je prelila čašu neraspoloženja kod Francuza, zbog čega je, preko svog agenta, zatražio sastanak sa čelnicima kluba kako bi izveo na čistac svoj status u ekipi.

Francuski "Le Parisien" prenosi da Grizman želi da poruči predstavnicima kluba da želi da ostane u Barsi, da ga ne interesuje nikakav transfer, niti razmena igrača, želi da ostavi trag u katalonskom timu, i želi više da igra. Iznad svega želi da "opipa puls" ljudi u klubu da li ozbiljno misle sa njim u za dalje.

Mogao bi to da bude preloman trenutak Grizmanove karijere u Barsi, na sastanku bi Francuz mogao da sazna da li je njegov status samo pitanje trenera ili postoji "viša sila" zbog koje je skrajnut na marginu.

Setijen je posle meča sa Atletikom podvukao da je zbog "okolnosti" stavio Grizmana na klupu, ali isto tako nije osetio potrebu da se izvini svetskom prvaku što ga je uveo u 90. minutu, što je za mnoge bio ponižavajući potez.

- Možda nije logično da ga uvedete u 90. minutu, ali s takvim igračem uvek mislite da može nešto učiniti. Nije lako... Ne slažem se sa onima koji kažu da ne verujem u Grizmanu. On mi je važan igrač i samo su me okolnosti prisilile da ga stavim na klupu. Oni koji su dobili priliku od prvog minuta su dobro odradili posao. Znam da je Grizmanu teško i razgovaraću sa njim na sledećem treningu, ali neću mu se izviniti. Jasno mi je da se može osećati loše, ali i ja se osećam loše jer je Antoan sjajan fudbaler i sjajna osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    2. jul 2020 | 12:04

    Meni nije jasno da klub kao sto je Barselona ima nekog amatera za trenera...

  • Dusan

    2. jul 2020 | 14:59

    Ovaj je podlegao Mesijevim zahtevima,to je ocigledno.Mesiju bi se apsalutno morao izvinuti.Naprotiv Mesiju to nebi ni smeo uciniti,u protivnom nebi dugo ostao u Barseloni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA