Akademska ofanziva defanzivca Partizana: Miletić polagao prijemni na ekonomskom fakultetu

Odbrambeni igrač crno-belih misli na život posle fudbala

  • 6
FK Partizan, Nemanja Miletić Foto: Partizan.rs

Nemanja Miletić se ne prepoznaje u stihovima pesme Đoleta Balađevića "u ime sporta ja sam glavi rekao zbogom", ne! Miletić je krenuo stazom kojom retko koji fudbaleri krenu pred kraj ili po završetku karijere - stazom budućih akademskih građana.

Miletić je u tom smislu načinio prvi i najvažniji korak, konkurisao je na ekonomskom fakultetu u Prištini (koji je premešten u Kosovsku Mitrovicu) gde je polagao prijemni ispit.

- Konkurisao sam na državnom Ekonomskom fakultetu u Prištini i nije to ideja od juče - kaže za Telegraf buduću brucoš Miletić.

nemanja miletić Foto: instagram/nemanja_73

Poklopilo se ovog puta da zbog aktuelne situacije, odnosno suženog izbora i vremena odlaska na letovanje, Miletić umesto rajske destinacije izabrao knjigu i ispite.

- Razmišljao sam dugo da upišem fakultet kako bih mogao da planiram čime ću se baviti posle završetka fudbalske karijere. Pogodilo se da ovoga leta, usled dešavanja sa korona virusom, ne putujemo iz Srbije i otišao sam na Kosovo gde mi inače i živi porodica i odlučio da konkurišem, odnosno polažem prijemni ispit.

Miletić je nedavno, podsetimo, produžio saradnju sa Partizanom.

(Z.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA