≫ 

Realu opet sviran penal za pobedu: Madriđani prigrabili titulu jednom rukom

Ramos je iskoristio situaciju psole VAR intervencije i kontakta defanzivca Bilbaoa sa Marselom

  • 7
serhio ramos Foto: Tanjug/Ap

Real Madrid se nalazi nadomak osvajanja titule prvaka Španije posle pobede u Baskiji nad Atletik Bilbaom rezultatom 1:0, i to golom koji je u 71. minutu iz penala postigao kapiten Serhio Ramos.

Bila je to repriza utakmice iz prethodne runde, i tada su Madriđani po istom scenariju, iz penala, savladali Hetafe (opet Ramos) i odmakli prvom pratiocu Barseloni na četiri boda razlike.

Sada je ona uvećana na sedam bodova, doduše uz meč manje Barse koja u nedelju uveče igra derbi protiv Viljareala u gostima.

Real Madrid Atletik Bilbao Foto: Tanjug/Ap

Biče i ovog puta povika iz Katalonije na suđenje u korist Reala, diskutabilna je bila oduka sudije Gonzalesa Gonzalesa da, nakon VAR pregleda, pokaže na penal za goste. Bilo je blagog kontakta Marsela i igrača Bilbaoa, bilo je i teatralnog pada Brazilca...

Penal je izveo Ramos, precizno, i to dok iza njega umalo nije izbila tuča nezadovoljnih igrača Atletika i gostujućih fudbalera.

Pogledajte i prekršaj koji nije sankcionisan u kaznenom prostoru Reala koji minut kasnije. U najmanju ruku i ovo je bila situacija koja je morala biti pregledana na VAR-u.

Meč je trajao 97. minuta zbog prekida usled velike nervoze koja se akumulirala nakon penala za goste, teško su se mirili igrači Atletika sa odlukom sudije na njihovu štetu, pa je ovaj morao čak sedam puta da se maši za džep i deli kartone.

Čak pet žutih pokazao je arbitar Gonzales u nadoknadi meča, sve posle jedne gužve na polovini Reala. Povod je bio grub start igrača Atletika nad Lukom Modrićem.

Vredi reći i to da je za goste posle dugo vremena zaigrao oporavljeni srpski napadač Luka Jovič koga je Zidan uveo u 93. minutu umesto najboljeg strelca Karima Benzeme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wm

    5. jul 2020 | 16:07

    Pa bio je cist penal ko suza.

  • Deda

    5. jul 2020 | 18:03

    Normalno da je sviran penal kad je bio cist ko suza. Nagazio ga je na stopalo i oborio u punom trku. Mogu da se bune koliko im volja,penal je cist..

  • Deda

    5. jul 2020 | 18:03

    Normalno da je sviran penal kad je bio cist ko suza. Nagazio ga je na stopalo i oborio u punom trku. Mogu da se bune koliko im volja,penal je cist..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA