≫ 

Totenhem jedva pobedio, štoper Evertona ga častio autogolom

Murinjov tim se rehabilitovao posle poraza od Šefild Junajteda

  • 1

Totenhem je jedva savladao Everton sa 1:0 na zatvaranju 33. kola Premijer lige i tako se rehabilitovao posle bolnog poraza od Šefild Junajteda prošlog četvrtka. Jedini pogodak na meču pao je u 24. minutu i to je bio autogol štopera gostiju Majkla Kina.

Argentinac Đovani Lo Selso je trebalo da postigne prvenac u belom dresu u Premijer ligi na pas Harija Kejna, ali su zvanična lica na kraju pogodak ipak pripisala igraču gostiju koji je skrenuo loptu u mrežu.

Totenhem nije briljirao na ovom meču, a bila je primetna i nervoza u timu koju je ispoljio kapiten Ugo Loris koji je poželeo na poluvremenu da se obračuna sa saigračem Hjon Min Sonom.

Everton je u drugom delu pokušao da stigne do izjedančenja, izveo je par opasnih napada, ali je golman Totenhema bio siguran i najzaslužniji što se rezultat nije menjao.

Posle ove pobede ekipa Žozea Murinja je stigla do osmog mesta na tabeli sa 48 bodova, ali teško da će videti Evropu sledeće sezone, dok je Everton 11. sa četiri boda manje.

U sledećem kolu koje počinje već sutra "Pevci" gostuju Bornmutu dok Everton dočekuje Sautempton na Gudisonu. Obe utakmice igraju se u četvrtak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Milan Borjan održao kapitenski govor i motivisao igrače posle debakla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дете Партизана

    7. jul 2020 | 00:22

    Дангубићу добродошао у Партизан.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA