Priča se da Zvezda raskida ugovor s njim: Jevtović otkriva šta se tačno dešava i da nije sve gotovo

Agenti fudbalera razgovaraju sa upravom crveno-belih, ali za sada nije ništa dogovoreno

  • 2
Milan Jevtović Foto: Marko Jovanović

Velika očekivanja imali su navijači Crvene zvezde od Milana Jevtovića kada je došao na Marakanu na leto 2018. godine.

Ipak, za godinu i po dana u Zvezdi, dobio je priliku na svega 24 utakmice i tom prilikom je dao 6 golova i imao 3 asistencije, što se može reći da je bio solidan učinak za tako malo vremena na terenu.

Ono što je najbitnije, nije dobio šansu u kontinuitetu, što je najbitnije za napadače i ofanzivne fudbalere, pa nije isključeno da ovog leta napusti klub i godinu dana pre isteka ugovora.

U pojedinim medijima pojavila se informacija da raskida ugovor za Zvezdom, a tim povodom proverili smo direktno kod Jevtovića ima li on bilo kakve informacije vezane za aktuelnu situaciju.

Jevtović ističe da još ništa nije dogovoreno, i da u slučaju odlaska želi Zvezdi sve najbolje, a da će u obrnutoj situaciji dati sve od sebe da dokaže da zaslužuje da igra.

- Moji menadžeri rade u dogovoru sa Zvezdom. Ništa se nisam još dogovarao. Ako ostanem, daću sve od sebe da pokažem da zaslužujem da igram... Ako budem odlazio, želim Zvezdi sve najbolje. Ali, opet kažem, ništa se još ne zna - rekao je Jevtović za Telegraf.

Video: Milan Jevtović otkrio zbog koga nosi broj 26 i uz koga je zavoleo Zvezdu

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    8. jul 2020 | 11:50

    Trenutno ne postoji igrač u Zvezdi za kojim,ako slučajno napusti klub,možemo da žalimo. Svi su identični. Zapravo,da se navijači nešto pitaju,više od pola tima ne zaslužuje zvezdin dres i rado bi im videli leđa. Još uvek žalimo za Markom Marinom i nadam se da će se uskoro pojaviti neko ko će na terenu praviti razliku. Marin stvarno nije imao sa kim da igra.

  • Bgd

    8. jul 2020 | 11:44

    Ostani do kraja!Ti si vrhunski igrac pa ako vec ne igras uzmi godisnju platu od 800 hiljada eura koju neces imati nigde.Obestecenje milion i 200 hiljada plus plate za tri godine 2 miliona i 400 hiljada eura a ne igras.Uzivaj u zivotu moze ti biti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA