≫ 

Katai u Zvezdi! Čeka se samo zvanična potvrda, poznata je i visina plate

Zadovoljene su i želje navijača

  • 39
ALEKSANDAR KATAI Aleksandar Katai u dresu Zvezde, Foto: MN Press

Srpski vezista Aleksandar Katai uhlebiće se u Crvenoj zvezdi posle neslavnog raskida ugovora sa Los Anđeles Galaksijem, prvi javlja Mocart, a nezvanično je potvrđeno i Telegrafu iz kluba.

Katai, koji je igrao za Zvezdu dve sezone, pre odlaska u Alaves 2016, a onda i Čikago Fajer, potpisaće ugovor na dve godine.

Informacija o povratku Kataija u Zvezdu je tinjala još od kada je zbog rasističkih postova svoje supruge Tee prekinuo saradnju sa klubom iz Holivuda, početkom juna.

Zvezda se sa Kataijem dogovorila u četvrtak, a u petak bi trebalo da sve bude ozvaničeno, pod uslovom da sve prođe kako bi trebalo.

Godišnja plata će mu biti oko 480.000 evra, dok će potpis Zvezdu koštati još 100.000 piše Mocart.

Uz to stari-novi igrač Zvezde će imati i bonuse u zavisnosti od rezultata koje crveno-beli budu pravili, a apetiti svakako neće biti mali.

Jedna nokaut faze Lige Evrope i dve grupne faze Lige šampiona u prethodne tri godine nisu lak izazov ni za novog trenera Dejana Stankovića, ni za Kataija oko koga će se verovatno sve vrteti na sredini terena i kada je reč o organizaciji igre.

Katai je, dok je boravio u prvom mandatu u Zvezdi bio i najbolji strelac Superlige sa 21 golom, dok sa ekipom ima i titulu prvaka Srbije.

Video: Fudbaler Barselone pružio podršku Novom Pazaru

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA