≫ 

Terzić nije hteo da odgovori koliki je dug Zvezde: Pogledajte reakciju na pitanje o finansijama

Kratak odgovor je dao Terzić na ovo pitanje

  • 7

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, najavio je finansijske rezove u klubu, ali nije želeo da govori o trenutnim dugovanjima.

Korona virus je napravio veliki udar na svetski fudbal, nije pošteđena ni Zvezda, pa je Terzić zamolio i igrače za razumevanje, podsetivši i na situaciju kada je samoinicijativno revidirao ugovore fudbalerima kada je finansijski momenat bio stabilan.

Ipak, na kraju, nije želeo da detaljnije odgovori na pitanje našeg portala.

Koliki knjigovodstveni dug Zvezde može da se očekuje kada se uskoro bude pojavio Finansijski izveštaj za 2019. godinu na APR-u i da li očekujete da realni dug bude približan knjigovodstvenom, pošto u 2020. godini nije bilo ozbiljnijeg upliva novca od transfera, a na to se nadovezala i kriza zbog korona virusa?

- Ja sam već umoran od priča kako sam zatekao Zvezdu, neću o tome. Za ovih šest godina, ostvarila je Zvezda ogromnu dobit i posluje odlično finansijski - bilo je sve što je Terzić rekao.

Video: Zvezdan Terzić je uz tompus pratio kako Zvezda podiže pehar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Starina Janko

    11. jul 2020 | 13:59

    Šta ima da se Terzić pita koliki je dug to će se lako saznati kada ode u Crnu Goru na odmor od jedno par godina dok se ne zaboravi kao što je uradio i pre par godina. Nije Terzić naivan spremio on njemu odstupnicu kod Mila.

  • Sla Kes

    11. jul 2020 | 13:39

    Je l ono bese i on imao koronu,definitivno utice na mozak,ali sta drugo od "doktora"ocekivati

  • Armija 5

    11. jul 2020 | 13:38

    Samo ti kupuj mir tako sto placas vodje i svi zadovoljni pogledaj ih malo kad se parkiraju ispred Zvezdinog restorana imaju kola ko igraci nji 7 8 a dana staza nemaju a vec imaju 30 40 g SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA