Gde će Kutinjo? Barselona ga ponudila Arsenalu i Njukaslu da bi kupila Lautara

Fudbaler Barselone na pozajmici u Bajernu iz Minhena ponuđen je na adrese dva engleska kluba, pišu ostrvski mediji

  • 2
Phillippe Coutinho, Filip Kutinjo

Foto: Marko Jovanović

Barselona je svog igrača ponudila Arsenalu i Njukaslu, što bi odgovaralo apetitima Brazilca s obzirom na to da je još ranije poručio kako bi se najradije vratio u Premijer ligu.

Tamo je, igrajući za Liverpul i postao velika zvezda, ali njegova forma u Barseloni nije zadovoljila Đozepa Bartomeua i ostale u klubu.

Arsenal ima novca i solidnu ofanzivnu liniju sa Obamejangom, Lakazetom i Nketijom, ali užasno kuburi s odbranom, pa je pitanje gde će se na leto pojačavati.

S druge strane, Njukasl se već nekoliko meseci unazad spominje kao već kupljen klub od strane saudijskog princa Mohameda bin Salmana tako da novca za pojačanja neće faliti.

Barsa bi prodajom Kutinja dobila novac koji namerava da uloži za dovođenje Lautara Martineza iz Intera.

Za sada odgovora nije bilo, niti iz Arsenala, niti iz Njukasla, ali će Katalonci možda biti spremni da dodatno spuste cenu (oko 70-80 miliona) za 28-godišnjaka kako bi angažovali Argentinca koji je za Inter ove sezone dao 18 golova.

Kike Setijen je početkom ove nedelje potvrđen i za sledeću sezonu, a on Kutinja ne vidi u svojim planovima, pa čak i pozajmica dolazi u obzir.

Pod uslovom da Barselona nema teret plate Brazilca. On je ove sezone na 23 utakmice za Bajern dao osam golova, a nemački klub nema nameru da plaća otkupnu klauzulu postavljenu na 120 miliona da bi doveo Kutinja. Kutinjo je sa Bavarcima osvojio titulu i Kup.

Video: Lalatović odgovorio Grobarima: Reakcije neprimerene, ali i ja trpim uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA