≫ 

Put do šampionskog trona – Velika bitka Barse i Reala, znamo ko sigurno dobija!

Pretposlednje kolo Primere kladioničarima donosi fantastičan poklon

  • 12
1594872143844-ko-osvaja-tron-spanija-baneri-640x419-n.jpg

Foto: Milan Drinčić

Da li ste spremni za veliku špansku igranku?! Finiš fudbalske sezone u Primeri odavno nije bio ovako neizvestan i zanimljiv.

Dva najveća rivala jure ka šampionskom naslovu, a prednost je trenutno na strani Real Madrida koji se nalazi na prvoj poziciji i ne sme da napravi kiks, dva kola pred kraj sezone, inače bi se titula zadržala na Kamp Nou, ukoliko bi Barsa zabeležila dve pobede.

Najbolje domaće kladionice spremile su fantastičnu ponudu za pretposlednje kolo Primere, a za sve ljubitelje kladioničarskih lista, adrenalina i dobitaka u igri je preko 7.000 kvota za klađenje Za dodatni užitak, spreman je i poklon od 1000 dinara, a kako da dođete do ovog sjajnog bonusa možete saznati OVDE.

Kompletnu sportsku ponudu za 37. kolo španske Primere pogledajte na ovom linku. Utakmice koje će večaras biti u centru pažnje jesu upravo one koje igraju Barselona i Real Madrid. Katalonci su imali peh, kada su Kraljevima prepustili prvu poziciju, ali od tada ne odustaju od želje da titulu zadrže i ove sezone. Bodovna razlika je, još uvek, dostižna zbog toga gostovanje Osasune mora imati epilog koji ide u korist ekipe Kikea Setjena. Kvota na pobedu Barse je 1.17, a ako želite da je pojačate preporučuje se kombinacija sa golovima. S druge strane, Real je u fantastičnoj seriji pobeda i ne očekuje se iznenađenje na Santjago Bernabeu, iako u goste dolazi, uvek nepredvidiv, Viljareal. I na ovom meču se očekuje trijumf domaćina, što potvrđuje i (malo jača) kvota – 1.50.

Interesantan će biti i duel Atletiko Bilbao i Leganesa. Klub iz pokrajine Baskije vodi bitku za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope naredne sezone i ne bi trebalo da „kod kuće“ izgubi od ekipe kojoj preti ispadanje iz najjače lige u Španiji.

Ponudu i kvote za preostale mečeve pretposlednjeg kola španske Primere možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA