≫ 

Najveća pobeda Marka Nikolića u Rusiji: Sa dva penala srušio CSKA, na korak je od Lige šampiona!

Veliki rezultat za srpskog trenera

  • 14
marko nikolić Foto: Nsport

Srpski trener Marko Nikolić zabeležio je najvažniju pobedu od kada je preuzeo Lokomotivu, savladao je gradskog rivala CSKA 2:1, i to u meču koji je za oba tima bio ključan u pogledu plasmana u Ligu šampiona.

Tamo će direktno, gotovo sigurno, tim našeg trenera, koji sada ima pet bodova prednosti naspram trećeplasiranog Krasnodara, i meč više, ali i sitaciju u svojim rukama u poslednjem kolu na gostovanju Uralu.

Iz ruskog šampionata dva kluba idu direktno u Ligu šampiona, a treći u kvalifikacije koje je Lokomotiva sada osigurala pobedom u gradskom derbiju.

Oba gola, oba iz penala, za Lokomotivu je postigao Aleksej Mirančuk, pobednički u 92. minutu!

Delovalo je da će meč biti završen egalom, ipak nesrećne okolnosti po goste, a srećne po domaći sastav dovele su do toga da sudija, posle VAR pregleda, drugi put dosudi kazneni udarac za Lokomotivu.

Ćorluka je igrao glavom posle centaršuta, usmerio loptu ka golu, Nababkina je ona udarila u ruku i promenila pravac - dovoljno da reaguju arbitri iz sobe za video nadzor i pozovu glavnog da proveri situaciju.

Mirančuk je, kao i kod prvog penala, bio hladnokrvan, pogodio za 2:1 i veliku pobedu svog tima.

Inače, strelac za goste bio je Hrvat Vlašić u 71. minutu.

Nikolić i Lokomotiva su tako prekinuli niz od četiri uzastopna remija, Srbinu je ovo bila sedma utakmica na klupi od dolaska u klub, i sedma bez poraza.

Podsećamo, titulu u Rusiji i ove sezone osvojio je Zenit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA