Bejl razbesneo navijače Reala zbog načina na koji je "slavio" titulu: Nikome nije jasno šta je radio

Jedan od najplaćenijih fudbalera Madriđana nije delovao preterano srećno na proslavi

  • 4
Geret Bejl Printskrin: Twitter.com/@thfcjacob

Geret Bejl očigledno već dugo duhom nije prisutan na Santjago Bernabeu, jer osim očajne sezone koju ima i u kojoj je slabo igrao i gde je imao gotovo identičan učinak kao i Luka Jović na terenu (odigrao je 16 utakmica u Primeri i postigao 2 gola), pokazao je i potpunu nezainteresovanost i neprimereno se ponašao tokom nekih mečeva Real Madrida.

Naime, Bejl je na jednom meču nakon nastavka prvenstva zaspao na tribinama, a čak je stavio preko očiju masku koju je imao za zaštitu od korona virusa, što su snimile TV kamere. Potom je snimljen kako "improvizovanim dvogledom" posmatra meč sa tribina, a poslednji gaf zabeležen je tokom proslave titule.

Bejl nije delovao preterano srećno tokom ceremonije i podizanja pehara, a to su primetili mnogi navijači Reala. Stajao je potpuno po strani i pokušao je da odglumi da je srećan, ali to nije delovalo uverljivo po njegovom govoru tela.

Nešto kasnije, snimljen je kako pokušava da saplete saigrače koji su trčali, skakali i radovali se zbog podizanja pehara.

Bejl sa Realom ima ugovor još dve godine, po kojem godišnje inkasira 28 miliona evra.

Nema sumnje da će Real pokušati da ga se otarasi ovog leta, kako bi obezbedio novac za neko pojačanje i kako bi se rešio nezadovoljnog igrača, ali i balasta u vidu od 28 miliona evra godišnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefke

    17. jul 2020 | 14:37

    Bejl je dao za real vise nego sto neko moze da zamisli, zidana volim covek legenda kao igrac i kao trener ali brate covek bejlu i jovicu ne da 2 minuta igre , onaj put ubacio Jovica u 90 minutu sta covek da uradi za 3 minuta i posle kazu nije on za real !

  • Ivangm👁

    17. jul 2020 | 14:21

    Pa sta ima da slavi kad uopste nije igrao....😒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA