Zvezda ne brine što Garsija neće u Rasing: Na Marakanu stigle pojačane ponude, jedna je iz Engleske!

Crveno-beli su bili na pragu transfera od 2.5 miliona evra, ali fudbaler ne želi da se vraća u domovinu

  • 14
Mateo Garsija, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Mateo Garsija je iznenada dobio ponudu od 2.5 miliona evra od Rasinga iz Argentine, sve je bilo blizu realizacije, ali je sada posao "na čekanju", pošto fudbaler nema veliku želju da se vrati u domovinu.

Ipak, kako saznajemo, Rasing ne odustaje tek tako i spreman je da ubedi Zvezdino krilo da je taj klub prava destinacija za njega.

Sa druge strane, kako Telegraf saznaje, posle ponude Rasinga od 2.5 miliona evra, na adresu crveno-belih stiglo je nekoliko pojačanih ponuda za Garsiju.

Do ponude Rasinga, prva zvanična ponuda stigla je iz Grčke i iznosila je milion evra, ali nakon što je argentinski velikan poslao ponudu od 2.5 miliona evra, došlo je još nekoliko ponuda iz Grčke, gde Garsiju pre svega žele Aris i Olimpijakos, ali ima interesovanja i od jednog engleskog kluba koji je takođe izrazio želju da ga dovede.

Sve nove ponude kreću se u rasponu oko 2.5 miliona evra, tako da rukovodstvo crveno-belih ne brine previše i ako propadne posao sa Rasingom, jer je Garsija interesantan i drugim klubovima na tržištu.

Kako god, očekivano je da on uskoro promeni sredinu i potpiše za novi klub. Da li će karijeru nastaviti u Argentini, Grčkoj, Engleskoj, ili možda u nekoj drugoj zemlji, saznaćemo u narednim danima kada se očekuje rasplet čitave situacije vezane za njegov transfer.

Video: Pogledajte najvažniji gol Garsije u Zvezdinom dresu

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    22. jul 2020 | 14:30

    Da je koriscen kako treba sad bi imao cenu od 10 milki.

  • Boki

    22. jul 2020 | 14:43

    Možda i najbolji stranac, ali ne korišćen kako i koliko treba. Ali dobro, šta da se radi

  • Munze

    22. jul 2020 | 13:11

    Na kraju ce ga platiti drzava 3 miliona a on otici besplatno samo da mu se ne isplacuje plata od milion eura na godisnjem nivou!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA