≫ 

Štoper od pola miliona evra stigao u Partizan: Banjak posle košmarnog meča konačno na Zlatiboru

Kamerunac posle mesec dana od zaključenja transfera konačno među crno-belima

  • 38
Macky Bagnack, Maki Banjak Foto: FK Partizan

Dan pošto je sa, sada već bivšim klubom - Olipijom odigrao poslednji meč u slovenačkom šampionatu i izgubio titulu remijem protiv Celja, Maki Banjak je stigao u Beograd, a kasno večeras i na Zlatibor, gde priključio pripremama Partizana.

Kamerunski internacionalac je potpisao za crno-bele još pre mesec dana, ali je po dogovoru dva kluba morao da ostane do kraja takmičenja u Sloveniji, u kome se ljubljanski tim borio za naslov prvaka do poslednjeg kola. Samo u slučaju da je Olimpija ranije uspela da se "odlepi" od rivala, a imala je priliku, Banjak bi, takođe prijateljskim dogovorom klubova, imao priliku da dođe ranije u Srbiju.

Ipak, kako se to nije desilo, već su "zeleni" od gotovog napravili veresiju i ostali bez trofeja (dobrim delom i zbog Banjakove slabe partije), fudbaler je ostao do kraja, ali je odlučeno da on ipak dođe na Zlatibor kako bi se upoznao sa ekipom i kako bi što pre počeo sa adaptiranjem na novu sredinu.

Banjak je, dakle, stigao iz punog takmičarskog ritma, a trener Savo Milošević i njegov stručni štab imaju zadatak da ga dovedu u stanje u kome će biti od koristi Partizanu i pokušati da nadomesti odlazak Strahinje Pavlovića u Monako.

Podsetimo, Banjak je bio želja Partizana u dva prelazna roka, punih godinu dana i za njega je Olimpiji isplaćeno obeštećenje od 500.000 evra.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćale

    23. jul 2020 | 21:27

    Nikada više negativnih vesti za jedno pojačanje Partizana .. Utrkuju se svi da ovog momka omalovaze i predstave unapred kao promašaj .. ne razumem samo naše navijače za komšinicu i njihov spin kroz medije mi je jasno ali... dajte momku sansu

  • Mlado

    23. jul 2020 | 21:29

    Dobro dosao

  • Nscz

    23. jul 2020 | 20:58

    Olimpija za ‘ovo’ dobije pola miliona!?!? Pa Terza to nece dobiti za Degeneka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA