Mamić: Bed Blu Bojsi uglavnom pevaju o sebi, rekli su da će urinirati po Dinamu ako ostanem

Trener Modrih Zoran Mamić bez dlake na jeziku govorio o situaciji sa navijačima

  • 0
Zdravko Mamić, Zoran Mamić Zoran Mamić u sredini, arhivska fotka Foto: MN press

Zoran Mamić, novi trener zagrebačkog Dinama, gostovao je u četvrtak veče u studiju "Hrvatske nogometne televizije" gde je govorio o povartku na klupu Modrih i o nesuglasicama sa Bed Blu Bojsima.

Mamić je tom prilikom otkrio kako je tekao sastanak sa Bojsima i šta im je "rekao u lice", a njegov razgovor pred kamerama prenele su "Sportske novosti."

- Kad su BBB u pitanju, ne želim time previše da se opterećujem. BBB ne treba mene da vole, ali trebaju da pokažu ljubav prema klubu i ekipi, da ih bodre. Ne mogu da prihvatim da oni ne navijaju za Dinamo - rekao je Mamić i nastavio:

- Kad čujete repertoar njihovih pesama, onda oni uglavnom pevaju o sebi, oni ne reaguju kad Dinamo postigne pogodak, oni ne tuguju kad Dinamo primi gol, kod njih ne vidite reakciju kad je ekipi teško kao što je bilo protiv Hajduka kad smo imali igrača manje. 

Nastavio je Mamić u istom tonu.

- Ne mogu da prihvatim da ne navijaju za Dinamo i to sam im rekao na sastanku, posle čega su se jako uvredili. Siguran sam da većina te grupe ne poznaje igrače. Pitao sam ih zašto ne skandiraju igračima, u deset godina možda se na prste jedne ruke mogu izbrojati igrači kojima su skandirali. Kad sam ih pitao zašto je to tako, kazali su da igrači to nisu zaslužili.

- Rekli su mi da će, ukoliko ja ostanem trener, urinirati po ekipi i po klubu. To budi želju da im se pokaže da napravimo pravi rezultat. Kad počnu navijati za ekipu, ja ću ih zvati navijačima. Ovako su za mene samo aktivisti. Jednom se bore protiv Tuđmana, Canjuge, Šoića, Mamića... Uvek nađu nekoga. Navijaj za ekipu, igrači su to zaslužili - jasan je bio Mamić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA