≫ 

Slika zbog koje je navijačima PSŽ-a pao mrak na oči: Embape na štakama dočekao Kup trofej

Duža pauza je pred zvezdom Parižana

  • 3
Kilijan Embape Foto: Tanjug/Ap

Pirova je bila pobeda Pari Sen Žermena u finalu Kupa nad Sent Etjenom, slavili su Sveci 1:0 i uzeli novi trofej, ali su i ostali, možda i na duže vreme, bez vihornog Kilijana Embapea. 

Njega je na zaista brutalan način povredio kapiten "Zelenih" Loik Perin, pa je sada veliko pitanje može li se adut Tomasa Tuhela oporaviti za predstojeće izazove: finale Liga kupa sa Lionom 31. jula i meč osmine finala Lige šampiona sa Atalantom u Lisabonu, 13. avgusta.

To je ono što sada najviše brine i navijače Parižana koji su brzo pošto je Embape izašao sa terena nakon brutalnog starta, svog miljenika videli kako se kreće uz pomoć štaka, po povratku iz svlačionice.

Embapeu su desni zglob i stopalo imobilisani i fiksirani u čizmi, iz predosrožnosti, nimalo prijatan prizor za sve u taboru "Svetaca" u večeri kada je još jedan trofej unet u sve bogatiju riznicu.

Pojedini francuski mediji spekulišu da Embapea čeka duža pauza, ali sve će precizno biti poznato posle snimaka koji će utvrditi stepen povrede na osnovu kog će i moći da se utvrdi i vreme pauze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    25. jul 2020 | 09:14

    Ništa posebno. Obični faul i to za malo promašio loptu, dobar start, čak je i dirao loptu. Nije imao namjeru da pravi faul. Ovdje ne bi uopšte bilo priče da nije start nad Mbapeom.

  • pikolo

    25. jul 2020 | 00:52

    Mnogo su mekani ovi fudbaleri sad. Mada i lice na zene kad bolje pogledas. Fudbal vise nije isti sport i to gledaju sad samo feminizirani likovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA