Dinamo već "očerupao" filijalu, oslabio drugog hrvatskog predstavnika u kvalifikacijama za LŠ

Psole istorijskog uspeha, Lokomotiva već prodala četvoricu igrača

  • 0
dinamo zagreb Foto: youtube/index.hr portal

Hrvatska Lokomotiva je plasmanom u kvalifikacije za Ligu šampiona napravila istorijski uspeh, ali će na debiju ka elitnom takmičenju biti oslabljena jer je već prodala četvoricu udarnih igrača, od toga trojicu u Dinamo.

Poznato je da klub iz zagrebačkog predgrađa godinama tesno sarađuje sa šampionom Hrvatske, koji je još u januaru dogovorio dolaske Frana Karačića i najboljeg strelca, Kosovara Lirima Kastratija.

Oni su zapravo igrali na pozajmici u Lokomotivi polusezonu, odradiće još Kup finale protiv Rijeke, posle koga će se staviti na raspolaganje treneru Modrih Zoranu Mamiću.

Najveći udarac po Lokomotivu je prodaja Albanca Mirta Uzunija mađarskom Ferencvarošu za 1,8 miliona evra, reč je o ponajboljem igrači tima, strelcu devet golova u tek završenoj sezoni.

Ni to nije sve, jer je od pre nekoliko dana klub napustio i Kristijan Jakić, i on je poptisao za Dinamo, te je tako zvanično drugoplasirana ekipa Hrvatske ostača bez nukleusa tima i sa dosta praznine pred najveći izazov u istoriji kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA