Od moje bolesti nadalje, ništa nije bilo lako... Miha o falinkama Bolonje i režimu u finišu Serije A

Požalio se da su uslovi koje je izdiktirao korona virus veoma teški jer se za mesec, mesec i po dana sve moralo završiti

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Trener Bolonje Siniša Mihajlović kaže da Leće ne bi ništa ukrao i da je pobedio njegovu ekipu u meču 36. kola Serije A i govorio o nekim od problema kroz koje se prolazilo u sezoni na izmaku.

Bolonja je posle pet minuta imala komfornih 2:0, ali je to sve prokockala i u drugom poluvremenu je bilo 2:2 sve do 93. minuta kada je Mihin tim postigao pobedonosni gol.

- U prvom poluvremenu je trebalo da bude 5:0. Seli smo, promislili, dali golove, a onda smo rizikovali da izgubimo sve. Prestali smo da trčimo, nismo reagovali. Mogli smo da izgubimo utakmicu ali smo verovali u sebe do kraja - rekao je Mihajlović.

Junak pobede bio je Musa Barou koji je dvaput asistirao u prvih pet minuta, a onda dao gol u 93. za pobedu.

- Moramo da odgovorimo u svakoj utakmici. Moramo da pružimo više, ali ne moram ni da pričam da je fudbal sada drugačiji. Shvatam da se naša predviđanja ne mogu uvek ostvariti jer igramo na svaka tri dana. Imamo i dalje jasne ideje za budućnost ovog kluba - istakao je Mihajlović.

Ponovio je da se situacija sa igranjem na 35 stepeni dvaput ili triput nedeljno nikad nije desila, te da ni ostalim ekipama nije lako.

- Primimo ponekad golove olako i to nije prvi put. Nešto nam nedostaje, ali momci se stvarno bore. Oni su krenuli hrabro i promenili tok utakmice. Ali nije lako posle svega što smo prošli ove godine, od moje bolesti nadalje. Uvek smo bili u gornjem delu tabele i nismo se borili za opstanak. Okej, ali mogli smo i bolje. Korak po korak - kaže Mihajlović.

Video: Deki ispričao kako su na njegov novi posao reagovali Žoze Murinjo i Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA