U Zvezdu stigao iz Bundeslige, Terzić ga poredio sa Ronaldom, sada je ostao bez kluba u 4. ligi

Sećate li se Milana Senića?

  • 5
Milan Senić Senić na predstavljanju u Zvezdi Foto: MN Press

Iako ima samo 23 godine, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Milan Senić prošao je trnovit put u dosadašnjoj karijeri - od Leverkuzena i Crvene zvezde do otkaza u 4. ligi Nemačke za samo četiri sezone!

Ovu poslednju je završio u Lokomitivi iz Lajpciga koja igra Regionalnu ligu i koja se pre dva dana putem zvaničnog sajta zahvalila Seniću i još nekolicini igrača na svemu što su učinili za klub. Mada vredi pomenuti da Srbin skoro da i nije igrao.

Projektovan kao velika budućnost crveno-belih, kada je u zimu 2017. stigao na Marakanu iz Leverkuzena, Senić se nije naigrao ni na najvećem srpskom stadionu. Uprkos tome što je Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba, uporedio ofanzivnog vezistu sa Kristijanom Ronaldom.

- Podseća na Kristijana Ronalda, po poziciji na kojoj igra i po izgledu. Mnogo očekujemo od njega - rekao je Terzić 9. januara 2017. godine na okupljanju crveno-belih.

Međutim, samo mesec dana kasnije, posle odrađenih priprema, Senić je poslat u OFK Beograd na pozajmicu i tamo je ostao do kraja sezone, da bi potom otišao i u mađarski Siofok na pozajmicu, jer nije bio u planovima Vladana Milojevića.

Pokušao je Senić da se izbori za ugovor i u Spartaku iz Subotice na zimu 2018. godine, ali potoim završio u niželigašu Dizeldorfu. Odigrao je 21 meč i dao pet golova što ga je preporučilo Lokomotivi za koju je nastupao samo dva puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA