≫ 

Junajted započeo pregovore sa Sergejom?

Tako tvrde španski mediji

  • 7
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Čelnici Mančester junajted navodno su stupili u kontakt sa Matejom Kežmanom oko eventualnog transfera Sergeja Milinkovića Savića, tvrdi španski portal "Fichajes.com" pozivajući se na svoje izvore.

Sergej je već godinu i po dana "tiha želja" Junajteda koji u ovom prelaznom roku očajnički traži kvalitetnog vezistu koji mu je potreban za šampionsku trku.

Lacio je prethodno tražio 150, zatim i 120 miliona za Sergeja, ali su čelnici rimskog kluba nedavno postigli dogovor sa srpskim vezistom da je 80 miliona granica ispod koje neće razmatrati ponude i da za taj novac može da ide.

Sergej je nedavno dao svoj osmi gol za Lacio u Seriji A, a dodao je još i sedam asistencija u sezoni u kojoj su Rimljani obzebedili LŠ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    28. jul 2020 | 11:40

    Dobar je on igrac,u Italijanskoj ligi nije lako igrati na tom nivou samo sto kod nas puno komentarisu o njemu negativno koji nemaju pojma o fudbalu nego samo da se vidi njihovo ime u komentarima drugo u reprezentaciji treba i znati raditi sa njim dati mu slobodu u igri samo sto mi nemamo strucnjake za to od Muslina sve nebitni treneri,Tumbakovic pa on je covek izgubljen dok daje izjave vidi se da je na pogresnom mestu samo sto nasi funkcioneri cekaju da sve upropasti a posle vec kasno ode dobra generacija opet zbog funkcionera koji nemaju pojma

  • Др

    28. jul 2020 | 11:18

    А Садик, Стевановић ништа!? Ах, да чекају да им падне цена, много су скупи!!!!

  • W

    28. jul 2020 | 11:15

    Možda Alex F. vidi nešto u njemu što mi ne znamo!? Solskjer je samo figura u MU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA