Gaćinović je zreo za odlazak iz Ajntrahta, nazire se novi klub našeg fudbalera

Radonjićev Olimpik bi da okuša sreću sa svetskim prvakom

  • 0
Mijat Gaćinović Foto: MN Press

Deluje da je Mijat Gaćinović defintivno završio sa Ajntrahtom i sve upućuje na to da će ovog leta promeni sredinu, najverovatnije i ligu.

Nemački Bild, podsećajući najpre na istorijski važnu ulogu Gaćinovića za Ajntraht (dao važan gol za opstanak protiv Nirnberga 2016. i u finalu Kupa sa Bajernom 2018), navodi da srpski fudbaler zbog manjka prostora kod Adija Hitera, traži novu opciju u karijeri.

Prema navodima nemačkog portala, francuski Olimpik Marsej je "zagrizao" za Gaćinovića, no čeka rasplet oko Maksima Lopeza (22), pa tek ako njega prodaju Sevilji, onda se i otvara mesto za našeg igrača.

Olimpik i sevilja su već izvesno vreme u pregovorima za transfer Lopeza.

Što se tiče Gaćinovića, on je upravo zbog pronalaženja adekvatnog kluba gde bi imao puno "radno vreme", nedavno promenio i menadžersku agenciju, te je i Olimpik otu rezultat boljeg angažovanja njegovih zastupnika.

Gaćinović je u minuloj sezoni postigao samo jedan gol, upisao i dve asistencije, na 36 utakmica koliko je igrao uglavnom ulazeći sa klupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA