≫ 

Čuka najavljuje pobedu nad Vošom u derbiju kola: Nema mnogo priče, hoćemo tri boda

Važan meč za Čuku i Vošu

  • 0
Stefan Šapić

Foto: MN Press

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je da se njegova ekipa neće zadovoljiti nerešenim rezultatom u derbiju drugog kola Superlige protiv Vojvodine.

- Znamo da je Vojvodina fenomenalna ekipa, pokazali su to kroz Superligu i Kup, napravili su veliki uspeh. Iako idemo u goste, iako igramo protiv realno dosta kvalitetnijeg rivala nego što je to bila Inđija, ne treba ništa da menjamo u našem stilu igre. Očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu, ali i dobar ishod po nas. Dobar ishod bi podrazumevao da osvojimo tri boda. Nema tu mnogo šta da se priča, s obzirom na naše ovosezonske ambicije, mada smo naravno svesni da za rivala imamo fenomenalnu ekipu Vojvodine - rekao je Šapić za klupski sajt.

Napadač Vojvodine Momčilo Mrkaić kaže da domaći tim neće imati lak posao protiv gostiju iz Beograda.

- Sigurno je da nas očekuje još jedna teška i tvrda utakmica. Čukarički ima dobre igrače, dobro igraju i dobro su započeli sezonu. Međutim, igra se na našem terenu i nadam se da ćemo, kako vreme odmiče, sve više i više podizati našu formu. Samim tim, verujemo da možemo do prve pobede ove sezone -  rekao je Mrkaić.

Ekipa Aleksandra Veselinovića u prvom kolu Superlige pobediila Inđiju (3:0), dok su izabranici Nenada Lalatovića odigrali nerešeno sa TSC-om (2:2).

Meč između fudbalera Vojvodine i Čukaričkog igra se sutra od 21 sat na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

 

 

Video: Drinčić otkrio da li ga više vole navijači Vojvodine ili Partizana

(Telegraf.rs, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA