≫ 

Maki Banjak obilazio Beograd na vodi s bivšim štoperom Zvezde, koga su Delije vređale posle kiksa

Novo pojačanje Partizana pronašao prijatelja u nekadašnjem igraču večitog rivala, koji sada nastupa za Budućnost iz Dobanovaca u Prvoj ligi Srbije

  • 1
Maki Banjak, Omega Roberts

Maki Banjak sa Omegom Robertsom kod Beograda na vodi; Foto: Instagram.com/mackybagnack3

Novi štoper Partizana, Kamerunac Maki Banjak, još nije debitovao za crno-bele, ali s obzirom na igre odbrane crno-belih u prva dva kola, moraće na teren što pre.

Banjak je u Partizan stigao nakon završetka sezone u Sloveniji, koja je potrajala do 22. jula, pa je dobio nekoliko slobodnih dana više, jer nije prošao pripreme sa ekipom.

Za to vreme, Banjak je očigledno stekao nove prijatelje u Beogradu, sudeći po onome što je objavio na svom Instagram profilu.

Naime, Kamerunac je u fotografiji ispred taksija u Beogradu na vodi, na fotografiji sa bivšim štoperom Crvene zvezde, Liberijcem Omegom Robertsom.

Zanimljivo, Roberts je posle prelaska u Zvezdu 2013. godine, izmenjao nekoliko srpskih klubova - Borac Čačak, Donji Srem, kratko je imao epizodu u Azerbejdžanu u AZAL-u, da bi se ponovo vratio u srpski fudbal i nastupao za Žarkovo, Novi Pazar i trenutno je član ekipe Budućnosti iz Dobanovaca.

Maki Banjak, Omega Roberts

Omega Roberts stiže na Marakanu; Foto: MN Press

Očigledno Omega, koji dobro poznaje prilike u Srbiji, pomaže Banjaku da se prilagodi na život u Beogradu i Srbiji, počevši od Beograda na vodi.

Omega se u Zvezdi nije preterano proslavio, odigrao je samo tri utakmice za čitavu sezonu, a posle kiksa na Banovom brdu u porazu od Čukaričkog od 2:0, sudbina mu je bila zapečaćena. Tom prilikom su i igrači Zvezde izvređani od strane navijača, a Omega je upamćen kao veliki promašaj od pojačanja i kiksara u odbrani.

Pogledajte i snimak golova te utakmice i kiks Omege.

Kao i kako su navijači Zvezde vređali Omegu i ostale igrače crveno-belih tokom i na kraju meča:

Video: Pogledajte penal za Novi Pazar protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA