Ronaldo u Pari Sen Žermenu? Mediji pišu da su Leonardo i Mendeš već počeli pregovore

Žorž Mendeš je pričao sa sportskim direktorom Pari Sen Žermena Leonardom i nekolicina stranih medija smatra da je zbog transfera Kristijana Ronalda

  • 1
Cristiano Ronaldo, Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Ronaldo nije bio zadovoljan izdanjem svog tima u porazu od Liona u osmini finala Lige šampiona gde je Juventus ispao od Liona.

Portugalac je dao dva gola ali nije uspeo u onome zbog čega je pre dve godine doveden za 100 miliona evra - da donese trofej Lige šampiona u Torino.

Juventus je dvaput igrao finale poslednjih pet godina, najpre 2015, a onda i 2017. i oba puta je gubio.

U prvoj sezoni po dolasku Ronalda ispao je u četvrtfinalu od fantastičnog Ajaksa, a sad korak ranije od Francuza.

PSŽ nije potvrdio razgovore Leonarda sa Mendešom u vezi sa Ronaldom, ali se pregovori podrobniji planiraju u Lisabonu.

Parižani će tamo biti jer igraju četvrtfinale elitnog takmičenja, a biće i Žorž Mendeš.

Frans fudbal je nedavno pisao o tome da je postojalo zrcne mogućnosti za transfer još oktobra 2019, ali je usled novonastale situacije ovo zrnce naraslo.

Istini za volju, ovo će finansijski biti komplikovan zadatak za Pari Sen Žermen koji već ima nekoliko "teškaša" u smislu plata i obeštećenja poput Embapea i Nejmara.

Podsećanja radi, Ronaldo je posle osvajanja titule u Italiji, devete zaredom, poručio da ostaje i sledeće sezone u lovu na desetu, ali je pitanje da li će do toga doći ako pregovori Mendeša i Leonarda uznapreduju.

- Sezona 2019/2020 je za nas gotova, mnogo kasnije nego obično, mnogo ranije nego što smo očekivali. Sad je vreme da promislimo, analiziramo uspone i padove jer je kritičko razmišljanje način za nas da se popravimo. Veliki klub kao Juventus uvek treba da misli kao najbolji na svetu, radi kao najbolji na svetu da bismo i mogli sebe da zovemo jednim od najvećih i najboljih klubova na svetu. Neka ovi kratki odmori budu mogućnost da donesemo najbolje odluke za svoju budućnost i izađemo jači i posvećeniji nego pre - rekao je posle ispadanja Ronaldo.

Time je pokrenuo iskru sumnje u ono što je izjavio ne tako davno kada je nagovestio da će ostati.

Video: Reakcije Dejana Stankovića za vreme prijateljske utakmice Zvezde i Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA