≫ 

Nagelsman i Simeone se sukobili u tunelu na poluvremenu: Postoje kamere, ja to nikad ne bih učinio

Ovo je medijima posle meča otkrio upravo trener Lajpciga

  • 0
Julijan Nagelsman Foto: AP/Tanjug

Julijan Nagelsman i Dijego Simeone, treneri Lajpciga i Atletika iz Madrida, imali su sukob na poluvremenu četvrtfinalnog meča Lige šampiona između ova dva tima!

To je, nedugo posle duela koji je pripao nemačkom timu (2:1), u kamere "Skaj Sporta" priznao upravo Nagelsman - uz napomenu da ima iskreno poštovanje prema Argentincu kog opisuje kao velikog pobednika.

Sve je krenulo od pitanje novinarke Brite Hofman koja je od Nagelsmana tražila da prokomentariše i duel dvojice trenera, misleći na sve ono što se odvijalo na terenu.

- Osim na poluvremenu, sve je bilo okej. Nakratko je pokazao lice pobednika koji je spreman na apsolutno sve za pobedu - bio je odgovor Nemca.

A na sledeće pitanje novinarke, koja je tražila dodatno objašnjenje, trener Lajpciga je rekao:

- Neću vam sada reći detalje, ali postoje kamere. Što se tiče vašeg pitanja da li je bilo nesportskog ponašanja, reći ću samo da ja to ne bih napravio. Ali svako za sebe mora da odluči.

Zanimljivo, nijedan medij posle meča nije imao dokaz šta se desilo u tunelu na poluvremenu, ali se stiče utisak da su dvojica trenera "zakopali ratne sekire" odmah posle utakmice.

- Simeone mi je posle čestitao na pobedi i to je iskreno mislio - rekao je Nagelsman kog zovu "Mali Murinjo" i koji je, iako trener, mlađi od igrača poput Lea mesija, Kristijana Ronalda, Luisa Suareza...

>>> Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA