"Blokbaster" bomba ili pusti snovi? PIrlo bi da menja Dibalu za Pogbu

To bi bio pravi prelaz

  • 4
FK juvemntus Mančester, FC Juventus Manchester United, Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala za Pola Pogbu! To je trampa o kojoj pišu britanski mediji ovog petka i koja ne deluje toliko nerealno, makar oni to tako predstavljaju.

Novi trener Juventusa Andrea Pirlo ne vidi Dibalu u svom konceptu igre, ali vidi Pogbu, dok je Francuzov agent Mino Rajola rekao da Polu ne bi smetao povratak u Italiju.

Juventus ima jak "štih" u rukama jer je Dibala proglašen najkorisnijim u Seriji A, ali je pitanje hoće li "glava za glavu" biti dovoljno Junajtedu, uprkos tome što je Pogba imao i dobre i loše periode na Old Trafordu.

- Italija je kao dom za Pola. Ne bi mu smetalo da se vrati u Juve, ali videćemo šta će biti - rekao je Rajola jednom prilikom, neposredno pre pandemije korona virusa.

Pogba je među Crvenim đavolima već četiri godine kada je došao upravo iz Juventusa, a Pirlo je u četvratk proveo nekoliko sati pričajući sa upravom o ključnim metama transfera i isplivalo je Pogbino ime, dok je kao odlazeći već notiran Argentinac.

Pirlo se sa Pogbom dobro poznaje jer su i igrali zajedno u ekipi od 2012. do 2015. godine kada je Juve osvojio četiri titule prvaka Italije.

Zajedno su osvojili tri i pomogli klubu da stigne do finala Lige šampiona 2015. kada je prejaka ipak bila Barselona.

Od onih koji se takođe spominju kao igrači na izlaznim vratima Alijanc stadiona, tu su i Gonzalo Iguain, Aron Remzi i Daglas Kosta.

S druge strane, Pogba je veći deo sezone 2019/2020 bio povređen, često se i pre toga nije slagao sa menadžerom Ole Gunar Solskjerom, a još je gore bilo sa Žozeom Murinjom.

Međutim, u drugom delu sezone kada je igrao Pogba je pokazao deo onoga zbog čega je doveden za više od 100 miliona evra, a Junajted je uz Bruna Fernandeša, Nemanju Matića, ali i Rašforda, Grinvuda i ostale povukao do trećeg mesta Premijer lige.

Video: Suma glavom povisio na 3:0 protiv Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D. M.

    14. avgust 2020 | 18:27

    Kakav bi to dobitak bio za Mančester!! Najbolji igrač Juventusa, za Pogbu, koji dve godine ne igra baš ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA