≫ 

Setijen posle 2:8 sa Bajernom: Moramo doneti zaključke, frustracija je ogromna

Trener Barse koji to više nije...

  • 7
kike setijen Foto: Tanjug/Ap

Trener Barselone Kike Setijen za samo osam meseci u klubu bio je deo najgorih rezultata ekipe u eri Lionela Mesija koja je zaokružena najbolnijim porazom u istoriji, 2:8 od Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona.

Posle takvog poraza nema mnogo toga pametnog da se kaže, sve je jasno, jasno je i Setijenu da je pogrešan čovek na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme. Sve je otišlo dođavola...

- Ovo je grozan i bolan poraz, mnogo golova smo primili, istina većinu zasluženo. Bajern nas je nadigrao, bio je daleko bolji, efikasniji. Počeli smo dobro, ali je brzo snaga Bajerna prevazišla našu.

O izjavi Pikea da je Barseloni sada potreban kompletan remont ekipe ali i uprave kluba.

- Ne želim da sad ulazim u to, ovde sam tek osam meseci i, ako neko kao Pike to kaže, onda mora da je istina. Realnost je da postoji ogromna frustracija i jedina stvar koja bi trebalo da se uradi je da se izvuku određeni zaključci i da se donesu odluke za budućnost.

FK Bajern, Barselona Foto: Tanjug/AP

Setijenova pozicija je jasna, ovo mu je verovatno bio poslednji meč na klupi Katalonaca...

- Sve je sada sveže da razmišljam o tome da li ću otići ili ne. Ništa ne zavisi od mene, važno je da se odluke donose koordinisano, imajući u vidu situaciju i važnost ovog ponižavajućeg poraza.

Na konkretno pitanje da li će ostati trener Barse, setijen je odgovorio:

- Očigledno da me ovaj poraz zaboleo. Način na koji smo poraženi je vrlo bolan. Nije stvar u tome da li ja brinem za svoju budućnost u klubu, već da je ovo bio strašno bolan poraz po sve u klubu i za navijače.

Pike je govorio o totalnoj reklonstrukciji ekipe...

- On (Pike) je ovde čitav život. Ja sam tek osam meseci ovde i stavri koej je rekao imaju smisla. Nisam najbolja adresa da odgovorim na to pitanje. Barselona želi da se oporavi od ovog, da povrati identitet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stole

    15. avgust 2020 | 01:14

    Pre 3-4 dana sam ovde komentarisao da ce ih Bajern odvojit od zivota,dosta negativnih komentara je bilo. Opusteno samo 😄

  • Putin R.S

    15. avgust 2020 | 01:43

    E neka su izgubili bas mi je drago.

  • salko

    15. avgust 2020 | 00:10

    U Barselonu mora doci trener sa ogromnim autoritetom koji ce napravit smjenu generacija.Nije to za ,bezlicnog,Setijena koji tesko da je mogao napraviti rez u ekipi i poslati na klupu igrace koji su toliko zaduzili klub.Fizicki tesko da mogu odgovorit sada vec i prosjecnim ekipama.Pike,Buskets,Alba,Rakitic,Suarez...puno je to godina za nesto vise od prosjeka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA