Transferi: Fulam doveo prvo pojačanje za Premijer ligu, predsednik Barse objasnio Mesijevu poziciju

Hvala vam što ste pratili s nama dešavanja na transfer pijaci

  • 4
FK Fulam Foto: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images)

Najvažnije transfer vesti za 18. avgust

*Lionel Mesi ne može da napusti Barselonu

*Luka Jović na transfer listi Reala?

*Leverkuzen traži da Čelsi pošalje ponudu za Haverca

*Kvarežma demantovao da se vraća u Portugaliju

*Ronald Kuman se oglasio o dolasku u Barselonu

*Džo Hart zvanično u Totenhemu

*Abidal dobio "šut kartu" iz Barselone

*Dušan Vlahović kod Darka Lazovića?

*Prva želja Kumana u Barsi je Doni van de Bek iz Ajaksa

*Njukasl ne odustaje od Kristijana Ronalda

*Siti poslao Napoliju ponudu od 70 miliona za Kulibalija

Tok dana:

22.00 - Ovaj posao s nestrpljenjem čekaju i u Lidsu jer žele da kupe Džoa Brajana, heroja trijumfa Fulama u finalu baraža na Vembliju. Taj transfer bi trebalo da iznosi negde oko 5 miliona funti.

21.55 - Fulam bi tokom sutrašnjeg dana trebalo da i zvanično dobije prvo pojačanje za sledeću sezonu i to levog beka Entonija Robinsona koji stiže iz Vigana po povoljnoj ceni - 1,9 miliona funti. Sve je već dogovoreno.

21.36 - Vulverhempton mora da nađe alternativu na poziciji levog beka posle povrede Džonija Oto Kastra, a želja premijerligaša je fudbaler Napolija Fauzi Gulam koji odlično pokriva levu stranu terena.

21.15 - U istom intervjuu prvi čovek Barse je objavio i da Lionel Mesi sigurno neće napustiti klub.

- Mesi, Ter Štegen, Lengle, Semedo, De Jong, Grizman i Dembele nisu naprodaju - kategorički tvrdi Bartomeu.

21.00 - Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu potvrdio je da će Ronald Kuman biti novi trener Katalonaca, ako se ne desi nešto nepreviđeno. On kaže da se Holanđanin idealno uklapa jer poznaje filozofiju kluba.

20.43 - Francuski Lil je prihvatio čak tri ponude iz Engleske za brazilskog štopera Gabrijela Magaljaeša.

19.55 - Zvanično! Sporting je doveo plejmejkera Pedra Gonkalveša (22) iz redova Familikaoa.

19.35 - Brazilski novinar Marselo Behler koji je prodrmao planetu u nedelju uveče tvrdnjom da Mesi napušta Barsleonu ovog leta ne odustaje. On tvrdi da Argentinac traži novi prijekat, lai da ne zna u kom klubu i u kojoj zemlji.

19.17 - Dogovoreno! Benevento i Kaljari su se sporazumeli oko transfer amoldavskog veziste Artura Jonice u redove ekipe Pipa Inzagija za milion evra.

19.00 - Lids i Brajton ne mogu da se dogovore oko prelaska štopera Bena Vajta na Eland Roud, a sada su zaratili i zbog pojačanja u napadu. Radi se o napadaču Štutgarta Argentincu Nikolasu Gonzalesu, koji ima otkupnu klauzulu od 20 miliona evra.

18.50 - Španski Mundo Deportivo je objavio spisak od osam fudbalera koje Real Madrid navodno želi da proda ovog leta, a na njemu je i srpski reprezentativac Luka Jović. Pored njega tu su i Bejl, Hames Rodrigez, Marijano, Načo, Oskar Rodrigez, Lukas Vaskez i Serhio Regijon.

Luka Jović Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

18.44 - Votford je odbio prvu ponudu Evertona tešku 25 miliona funti za Abdulajea Dukurea. Očigledno da će Karamele morati da se isprse ukoliko žele da dovedu sjajnog vezistu. 

18.30 - Zvanično! Hoze Holebas je novi fudbaler Olimpijakosa. Stigao je iz Votforda kao slobodan igrač i potpisao ugovor na godinu dana sa šampionom Grčke.

18.17 - Ofanzivni vezista Liverpula Rijan Bruster trebalo bi sledeće sezone da se preseli na novu pozajmicu, a posle Čempionšipa kaliće se u Premijer ligi. Za njega se zanimaju Njukasl, Fulam, Kristal Palas, Barnli, Aston Vila, a trenutno se nalazi sa Crvenima na pripremama u Austriji.

18.00 - Nekadašnji štoper Bajerna iz Minhena Holger Badštuber (31) nema sreće u Štutgartu. Švabe su se vratile u Bundesligu, ali trener Pelegrino Materaco ne računa na njega pa ga je prebacio u amaterski tim koji se takmiči u Regionalnoj ligi Nemačke. Zanimljivo da Badštuber prima čak 2,5 miliona evra po sezoni, ima ugovor do juna 2021 i biće najplaćeniji među amaterima.

17.40 - Bajer iz Leverkuzena traži od Čelsija da pošalje pismenu ponudu za Haverca, kako bi se transfer realizovao do 28. avgusta kada bundesligaš treba da nastavi sa pripremama za novu sezonu, piše Bild. Farmaceuti žele da razreše situaciju što pre.

17.25 - Prgavi Dijego Kosta je ponuđen Milanu ovog leta, ali Rosoneri nisu zainteresovani. Atletiko želi da ga se otarasi pa ga je ponudio posredstvom agenta Žorža Mendeša, ali u Milanu bi radije da zadrže Zlatana još jednu sezonu.

17.10 - Iako se tokom dana pojavila informacija da će legendarni Rikardo Kvarežma (36) potpisati za Boavistu, Portugalac je to demantovao.

- Ne idem u Boavistu. Idem u Algrave da provedem odmor sa svojom porodicom. Sledeći put pitajte mene da li negde prelazim, nema svrhe da obmanjujete navijače - poručio je Kvarežma, koji je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u turskoj Kasimpaši.

16.55 - Everton već odvodi jednog igrača Vladimiru Iviću, novom treneru Votforda. Abdulaje Dukure je na korak do četvorogodišnjeg ugovora sa Karamelama, ostalo je da se dogovori suma za transfer sa Votfordom.

16.15 - Erik Abidal više nije sportski direktor Barselone, što dovoljno govori o tome da se sprema velika "čistka" u klubu koji je posrnuo u Evropi.

16.06 - Udineze se oprostio od Seka Fofane i zvanično, jer on ide u Lens za 15 miliona evra. Iako je bilo još interesovanja i jačih klubova, Seko je sam "presek'o", jer je želeo da se vrati u Francusku gde je i odrastao. Igrao je za sve mlađe kategorije Francuske, a onda je izabrao seniorski dres Obale Slonovače.

15.56 - Ronald Kuman je na korak do preuzimanja Barse, to potvrđuje njegovo oglašavanje.

15.52 - Dušan Vlahović mogao bi da se preseli u Veronu, ukoliko Fjorentina pristane na pozajmicu!

15.40 - Pedro je snimljen u Rimu, bio je na lekarskim pregledima, gde je glavni fokus bila zalečena povreda ramena. Ipak, po prvim rečima, deluje da je Pedro zadovoljan utiscima posle testova i da nema prepreka da potpiše za Romu.

15.25 - David Silva izazvao je veliku buru odlaskom u Sosijedad, jer su u Laciju imali njegovu reč da će doći. Zato ga je napao direktor Rimljana Igli Tare, rekavši da Silvu "ceni kao igrača, ne kao čoveka".

Na to je reagovao Silvin otac David Himenez, rekavši "da on može da odluči šta poželi".

- Ne razumem njegovu reakciju i zašto ga procenjuju kao čoveka, on ništa nije završio sa Laciom. Bilo je drugih timova koji su pregovarali, on je bio iznenađen reakcijom kluba. Lacio je razgovarao sa njegovim agentom, ne sa njim.

14.35 - Fortuna Dizeldorf dovela Kevina Dansa iz Augzburga!

14.20 - Džo Hart zvanično novi golman Totenhema!

 
 
 
View this post on Instagram
We are delighted to announce the signing of Joe Hart on a contract until 2022! 🙌A post shared by Tottenham Hotspur (@spursofficial) on

14.00 - Toni Datković iz Lokomotive iz Zagreba pojačao Aris iz Soluna.

13.00 - Klaudio Bravo napustio Siti: Klub mu se zahvalio na svemu za protekle četiri godine. On je drugi igrač koji napušta Siti posle ispadanja iz Lige šampiona od Liona, prvi je David Silva, koji je odmah i potpisao za Real Sosijedad.

12.30 - Njukasl ne odustaje od Ronalda: Singapurska investitorska grupa BNG, koja želi da preuzme Njukasl, zainteresovana je za dovođenje Kristijana Ronalda, javlja Telegraf. Singapurska grupa je poslala ponudu od 300 miliona evra za preuzimanje kluba.

12.00 - Fudbaler Ajaksa Doni van de Bek mogao bi da bude prvo pojačanje Kumana u Barsi: Portal le10Sport piše da je holandski trener odredio Van de Beka kao glavnu transfer metu.

11.50 - Lacio se okrenuo Džejmsu Rodrigezu posle izgubljene bitke za Silvu: Nakon što su ostali bez dogovorenog pojačanja u vidu Davida Silve, Lacijali su se okrenuli novom rešenju i igraču sličnih karakteristika - Džejmsu Rodrigezu, koji je "na ledu" u Real Madridu.

11.45 - Fenerbahče doveo napadača Kašimpase Mame Tiama kao slobodnog igrača.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by beIN SPORTS Türkiye (@beinsportstr) on

11.30 - Bomba: Siti ponudio 70 miliona evra uz bonuse za štopera Napolija: Kalidu Kulibali glavni je učesnik mančesterskog derbija nakon završetka sezone za Junajted i Siti. Kako prenosi Korijere delo Sport, Siti je u prednosti nad Junajtedom da ga dovede. Trenutna ponuda na stolu De Laurentisa je 70 miliona evra plus bonusi, ali je gazda Napolija odredio cifru od 90 miliona evra i od nje ne odustaje. Ukoliko proda Kulibalija, Gabrijel iz Lila je mnogo bliži prelasku na San Paolo.

11.00 - Arsenal želi bivšeg igrača Dinama iz Zagreba - Prema pisanju Tajmsa, Tobdžije su "naciljale" 22-godišnjeg Brazilca Gabrijela, štopera Lila, za koga bi trebalo da plate obeštećenje od oko 30 miliona evra. Za njega su još zainteresovani i Napoli i Everton.

10.30 - Kuman prihvatio usmeno ponudu Barse: Preostaje samo da uprava Katalonaca plati kompenzaciju Fudbalskom savezu Holandije, jer je Kuman bio pod ugovorom sa njima i vodio reprezentaciju svoje zemlje.

10.00 - Obamejang potpisuje narednih dana novi ugovor sa Arsenalom: Prema novom ugovoru zarađivaće 275.000 evra nedeljno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA