≫ 

Fudbaleri Zvezde stigli u hotel u Tirani: Albanci im merili temperaturu na ulazu

Ekspedicija crveno-belih smestila se u prestonici Albanije

  • 8
FK Crvena zvezda, Tirana Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Tiranu na meč protiv istoimenog kluba koji je na programu u utorak od 20 časova. Biće to meč koji je više od igre, a povoljna okolnost za crveno-bele je što se igra bez publike, pa će tenzija biti manja.

Navijači su provocirali danima uoči meča na društvenim mrežama, čak su i na treningu svog kluba imali jezivu koreografiju i preteću poruku, ali za sada sve protiče mirno u Tirani. Zvezda je stigla na aerodrom u Tirani posle leta iz Beograda avionom "Dejan Stanković", zatim se smestila i u hotel, što je klub objavio na svom profilu na Instagramu.

Na fotografijama se vidi da su svi igrači nosili maske zbog korona virusa, kao i da im je osoblje hotela merilo temperaturu na ulazu.

Takođe su i specijalne snage čuvale ekspediciju i autobus kojim su crveno-beli stigli u hotel.

Zvezda će u toku dana odratiti i poslednji trening pred meč, nakon kojeg će Dejan Stanković iskristalisati ekipu za meč koji je na programu u 20.00.

Podsetimo, u 2. kolu kvalifikacija igra se samo jedan meč, a ukoliko posle 90 minuta ne bude golova izvodiće se penali.

Video: Prvi snimak dolaska Zvezde u Tiranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joco

    24. avgust 2020 | 15:19

    Avionom "Dejan Stankovic"?

  • Mile

    24. avgust 2020 | 15:05

    Fudbaleri iz linglong lige mogu jedino od promaje na splavovima da dobiju temperaturu, jer na utakmicama trce kao babe, ne vidim gde bi oni mogli da se prehlade. Ako vec svi kazu da korona ne postoji.

  • Fan Lune Djogani

    24. avgust 2020 | 15:47

    Bravo, lepi moji, a sada na pobedu u tirana, da svi crveno bela zvezda zagreb budemo srecni. Da pevamo i pijemo od sreca.Moja cela familia navija za Luna i Zvezda. Napred, napred u nova pobeda,Terzicu majstore tebe naj vise volum. Srecno nasi, pa da slavimo sirom zagreb.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA