Zinčenkova žena oplela po Gvardioli, Ukrajinac sa svog venčanja pisao saopštenje i izvinjavao se!

Supruga mu možda stvori probleme u klubu

  • 6
Foto: Instagram / alex zinchenko

Fudbaler Mančester Sitija Oleksandr Zinčenko izdao je saopštenje u kom se distancira od stavova svoje supruge koja je rekla da je ispadanje Sitija u Ligi šampiona - samo Gvardiolina krivica.

Navodi se i da je takav epilog uticao na venčanje, pa Zinčenkova supruga Vlada Sedan koja radi kao TV reporterka nije bila zadovoljna i oplela je po menadžeru "Građana".

Mančester je izgubio od Liona 1:3 u četvrtfinalu elitnog takmičenja, da bi Lion potom u polufinalu bio poražen od Bajern Minhena, kasnijeg šampiona.

- Možda nemam prava da ovo kažem, možda će mi Zinčenko zabraniti, ali da budem blaga i trudeći se da ne psujem, ovo je kompletno Gvardiolina krivica. U ključnim trenucima praviti neku eksperimentalnu taktiku Sitija je propast - rekla je Sedanova.

Kritikovala je i taktiku odbrane, a nije se zaustavila tu rekavši da malo klubova na svetu ima i rezerviste kakve ima Siti.

- Ljudi, moram prvo da razjasnim nekoliko stvari u ovoj priči. Ja nisam rekao ništa loše ili osuđujuće o našoj taktici, pa vas molim da mi ne stavljate to u usta. Objašnjavao sam kako mi igrači razumemo efekte taktike i kako, s obzirom na kvalitet i iskustvo koji imamo, možemo da se prilagodimo taktici koju dobijemo.

Foto: Instagram / alex zinchenko

- One večeri smo izgubili od Liona, ali to ne znači da menadžer nije trebalo ni da pokuša. Ako ste videli moje prethodne izjave i kako pričam o našem menadžeru, onda mi verujete. On je broj jedan - rekao je Zinčenko posle komentara svoje supruge.

Objasnio je da je ona navijač, uprkos tome što je novinarka, te da je putovala cele sezone sa ekipom jer voli Mančester Siti.

- Jasno je da ne bi trebalo da na taj način izražava svoje mišljenje na društvenim mrežama kao moja žena, ali je probala da izrazi i novinarsko mišljenje o menadžeru, a reakcija joj je bila navijačka jer je razočarana kao navijač - istakao je Zinčenko.

On je saopštenje poslao sa svog venčanja, gde kaže da "umesto da uživam u neverovatnom momentu mog života, moram da uradim ovo jer ne mogu da ostavim tek tako".

Zinčenko se prošle sezone mučio sa fizičkom spremom koja je na beku neophodna više nego što ju je on imao, pa ne čudi što je odigrao svega 25 mečeva za Mančester Siti u minuloj sezoni.

Video: Ivanić drugim golom protiv Evrope stavio tačku na meč protiv tima s Gibraltara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • montenegringo

    24. avgust 2020 | 16:35

    Katai broj 2

  • Mile

    24. avgust 2020 | 16:17

    Na kraju ce Pep da mu ka** zenu. Realno.

  • Srb

    24. avgust 2020 | 17:40

    Pepe je kao trener 0, sta je uradio u karijeri sem sa Barsom koju on nije stvorio i sastavio, nego samo nasledio i sad ne kao on neki trener, daj ga u neki srednji klub pa da vidimo to njegovo znanje, a ne samo da bira klubove sa neogranicenim novcem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA