≫ 

Legenda Zvezde šokirana igrom crveno-belih u Tirani: Sramota je da Albancima ne šutnete na gol!

Bio je stručni konsultant RTS-a i nije štedeo reči na račun igrača svog kluba

  • 47
FK Crvena zvezda

Printskrin: Arena sport

Legenda Crvene zvezde Stanislav Karasi nije krio nezadovoljstvo igrom pulena Dejana Stankovića posle prvih 45 minuta u Tirani, gde osim šuta Kataija na startu meča, crveno-beli nisu prikazali ništa.

Čak za 45 minuta crveno-beli nisu ni šutnuli na gol, što je Karasi okarakterisao kao sramotu.

- Nije dobro, Zvezda je isuviše opuštena. Kad se oduzme lopta mora da se igra brzo, sramota je da im Zvezda za 45 minuta ne šutne na gol. Prosto neverovatno da tražiš igru za ulazak u nešto važno i bitno kao što je Liga šampiona, a ne pokažeš ništa što možeš da uradiš, dosta loših pasova, nema igre - rekao je Karasi, koji kaže da ekipe poput Tirane protivnik mora konstantno da pritiska.

- Prvo poluvreme protiv Evrope je bilo isto tako ležerno, ovo su ekipe koje moraš da gnjaviš i stiskaš. Kada ih otvoriš daćeš im pet komada. Sada kad sam video nema toga - rekao je Karasi, koji ističe da Zvezdi fale pasovi u završnici, promene strane, kao i šutevi sa distance.

Stanislav Karasi

Stanislav Karasi; Foto: Telegraf.rs

- Sve zavisi od igrača. Ono što Zvezdi nedostaje su ti tandemi, nema pasa u završnici, nema šuta iz daljine što je bitno kada igrate sa ovakvim ekipama. Moraju nekada da promene stranu, ne možeš pravolinijski samo da trčiš. Nismo videli ništa, jedino je Katai imao jedan početni udarac i proboj, ali nije šutnuo loptu kako treba - razočaran je Karasi.

Video: Velika šansa Kataija na startu meča u Tirani: Zvezda je umalo povela u Albaniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nino

    25. avgust 2020 | 22:51

    Ovo je k a t a s t r o f a l n o !!!! Čak bi i fk Indjija bolji rezultat ostvarila. Igra je za NULU!

  • Majo

    25. avgust 2020 | 22:01

    Sramota koja liga sampiona

  • DD

    25. avgust 2020 | 22:25

    Sta je ovo bilo? Realno sa ovakom igrom nismo ni zasluzili da igramo u evropi. Zvezda nije mogla da sastavi tri pasa. Tirana je bila losa 0 od ekipe al i mi smo tu negde. U sledecem kolu je fajront nema dalje sa ovakvom igrom ako se to uopste moze nazvat igra. Stankovicu svaka cast ko igracu i legendi naseg kluba al nek stavi prst na celo i nek se upita dal zna sta radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA