≫ 

Dejan Stanković u čudu posle meča u Tirani zbog igre Zvezde: Nije mi jasno zašto nam se ovo dešava

Trener crveno-belih zadovoljan je pobedom, ali ne i prikazanom igrom

  • 40
Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je posle meča da je zadovoljan prolaskom u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali nije zadovoljan prikazanom igrom, a posebno "crnim minutima" koje su bile očigledne u Tirani.

Zvezda je pobedila Tiranu sa 1:0, golom Tomanea u 62. minutu, ali su crveno-beli u većem delu meča bili u podređenom položaju i samo zahvaljujući Milanu Borjanu vraćaju se bez primljenog gola u Beograd.

- Da, teško, težak korak što smo napravili za naredno kolo i znali da će biti. Nije mi jazsno zašto u jednom trenutku prestanemo da budemo mi. Počneš dobro, onda se desi prekid. Igrali smo protiv jednog organizovanog bloka, nije bilo lako, ali posle smo se digli. Pobedi se u zube ne gleda, bitno je da se prođe. Mislim da su momci odreagovali fenomenalno posle prvog poluvremena, digli su se. Čestitam svojim igračima na prolasku, svim navijačima i svom stručnom štabu na lojalnosti - rekao je Stanković za RTS posle meča.

Video: Dejan Stanović se krstio posle gola Zvezde u Tirani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nas je udario brzi voz, a mi se i dalje trkamo sa putnickim

    25. avgust 2020 | 22:33

    Bez ideje, protiv ekipe koja ne zna 2 tacna pasa da sastavi. Ako je neko opravdanje meni je izgledalo da igramo u grcu cijelo vrijeme, valjda zato sto smo , bar na papiru bili veliki faforiti, a ko i nebi bio protiv one ekipe. Ali ponavljam bez ikakve ideje, bez pametnog pasa, prodora po boku, bez ijednog upotrebljivog centarsuta. Ma strasno. Kanga moze da igra samo kad bi svi protivnicki igraci stali kad on dobije loptu i da on onda na tenane razmisli sta sa njom da uradi. A kolilo smo spori, pa bar tu jadnu Tiranu smo mogli presingom da unistimo, a mi ne znamo ni da se postavimo. Moderan fudbal je svijetlosnim godinama daleko od nas, na zalost.

  • РВ

    25. avgust 2020 | 23:05

    Прошли сте и нека сте ал богами ово је јадно.

  • Cale

    25. avgust 2020 | 22:39

    Pravice se Miloje od blata...da tomanea nije slučajno pogodila u glavu prosli bi ko bosi po trnju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA