≫ 

Milošević najzadovoljniji od početka sezone: Ne može se očekivati da stalno dajemo četri, pet golova

Trener Partizana smatra da je tim odigrao dosta dobro u odnosu na okolonosti

  • 19
FK Partizan - FK RFS Foto: Marko Jovanović

Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan nakon trijumfa njegove ekipe nad letonskim timom RFS. Crno-beli su golom Natha iz penala pobedili sa 1:0 i prošli u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Poprilično sam zadovoljan, bez namere da preterano hvalim. Znate da sam mnogo skloniji kritikama. Danas je psihološki pritisak bio neverovatan. Imali smo protivnika koji je mnogo bolji nego što bi ljudi mogli da pomiosle.

- To smo osetili u prvom poluvrmeenu i moja poruka u svlačionici je bila da moramo da sačuivamo glavu i da ova utakmica ne može da se dobije lako - rekao je Milošević i fdodao da je zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

- Momci su bili skoncentrisani svih 90 minuta. Danas sam možda najzadovoljniji od početka sezone sa onim što smo prikazali, iako ovo nije bila neka briljantna igra. Možda da smo postigli i drugi gol, verovatno bi bilo mnogo lakše do kraja. Ovako je slađe - istakao je trener Partizana..

Milošević je zatim poručio da su velike razlike u odnosu na prošlu sezonu u kvalifikacijama.

- Ovo su dva potpuno različita takmičenja. Sada sve staje u jednu utakmicu i nemate mogućnost na popravni. Nismo u mogućnosti da težimo atraktivnoj igri, moramo da se fokusiramo na rezultat. Imali smo mnogo više šansi, ali ne može da se očekuje da dajemo po četiri, pet golova stalno.

Za vikend sledi gostovanje Vojvodini

- Još jedna jako teška utakmica po nas. Jedan od najtežih protivnika za nas otkad sam u klubu. Malo više o tome biće ovih dana. U svakom slučaju veliki derbi i probaćemo i tu da preživimo - zaključio je Milošević.

Video: Partizan iz jedanaesterca poveo protiv RFS-a, strelac Natho

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najzadovoljniji ove sezone ?

    27. avgust 2020 | 23:44

    Ljudi..Narode.. poštovaoci fudbalske igra..svi koji pratite sport i gledate ovo svojim očima i čitate i slusate izjave .. Sta je bre ovo ? Koje su ovo izjave ? Ni F od Fudbalske igre nisam video .. Anti fudbal..bez ijednog poteza.. bez ičega sto fudbal čini najvažnijom sporednom stvari na svetu.. Da li sam usamljen ili svi mislite kao Savo ?!

  • Zof

    28. avgust 2020 | 07:13

    Cime si zadovolan,kukala nam majka .

  • Oooo

    28. avgust 2020 | 05:29

    Ovaj nas malo ...e u zdrav mozak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA