≫ 

"Hoću da uzmem dve Zlatne lopte i to mogu samo s tobom": Ovo su detalji razgovora Mesija i Gvardiole

Argentinac će po svemu sudeći u Mančester Siti

  • 5
Lionel Messi, Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

U prilog tome govori priča njegovog oca Horhea, ali i nove informacije svedoče o pozivu koji je Mesi uputio Pepu Gvardioli.

On je svog nekadašnjeg trenera iz Barselone pozvao da bi mu rekao kako želi da naredne dve Zlatne lopte osvoji sa njim u timu.

O ovome je izvestio Kristobal Sorija koji je eksluzivno otkrio detalje ovog razgovora na "El Ćiringito de Hugones", a prenosi Marka.

- U utorak kada je Mesi odlučio da hoće da ide iz Barselone, njegova prva pomisao je bila Mančester Siti i da priča sa Gvardiolom - kaže Sorija.

- Do tog poziva je došlo i Mesi je rekao Pepu "hoću da osvojim dve sledeće Zlatne lopte i to mogu da uradim samo sa tobom". To je fraza koju je Mesi upotrebio - objasnio je Sorija.

Argentinac je u utorak potvrdio da želi da ide dvadeset godina od dolaska u klub sa kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti. Već neko vreme je u lošim odnosima sa upravom, a pre kraja sezone i sa delom stručnog štaba.

Sve je kulminiralo posle debakla od Bajern Minhena u četvrtfinalu Lige šampiona kada je Barselona ubedljivo poražena sa 8:2 i bilo je jasno da su klubu potrebne promene.

Činilo se da će one biti strukturne i korentine, navijači su tražili odlazak predsednika Đozepa Marije Bartomeua, a po svemu sudeći, Mesi bi mogao da bude taj koji prvi "napušta brod".

Utakmicom Arsenal - Liverpul (17.30) na Vembliju u okviru Superkupa Engleske (Komjuniti šild) zvanično se otvara nova sezona u Engleskoj. Šampion je, naravno, favorit s kvotom 1,75, dok je kvota na Arsenal 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Arsenal - Liverpul.

Video: Kapiten crno-belih kaže da je važnost meča uticao na lošije izdanje njegove ekipe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    29. avgust 2020 | 11:32

    JA ne znam kako vas nije sramota ovakvu laz da objavite javno.... "hocu dve zlatne lopte" wow... pa na ovo i najveci hejteri Messija ne veruju... sramota

  • Teo kralj

    29. avgust 2020 | 12:08

    On vise ni na vasaru na ringispilu ne moze da uhvati medu da osvoji nagradnu voznju, a tek da osvoji dve zlatne lopte ...

  • Pedja

    29. avgust 2020 | 11:36

    Hoce, malo sutra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA