Mesi se danas konačno oglašava: Doneo je odluku o svojoj sudbini!

Mediji u Španiji uveliko se pripremaju za oglašavanje najboljeg fudbalera Barse

  • 1
Lionel Mesi, FK Barselona Foto: Guliver/Alex Caparros/Getty Images

Lionel Mesi će danas objaviti saopštenje o svojoj sudbini i nastavku karijere, koje njegovi zastupnici i advokati finiširaju, posle konačne odluke koju je Argentinac doneo da ostane u Barseloni.

Iako je prvobitno bio odlučan da napusti klub, posle sastanka njegovog oca Horhea sa predsednikom Barse Đosepom Marijom Bertomeuom, došlo je do velikog preokreta i zvanično najbolji fudbaler sveta je odlučio da ostane u Barseloni.

Najbolje upućeni mediji u Kataloniji, Mundo deportivo i radio SER Katalunja, javljaju da je saopštenje Mesija pri kraju i da će se Mesi oglasiti danas i da će objaviti svoju odluku da nastavi karijeru u Barsi.

Podsetimo, Mesi se nije oglašavao posle debakla Barse od Bajerna od 8:2, nakon čega je "pukao" i poželeo da aktivira klauzulu po kojoj može da napusti klub bez obeštećenja.

Usledila je jaka reakcija Barse, koja mu je stavila do znanja da može da ode samo ako neko plati 700 miliona evra, koliko je otkupna klauzula, a velika diplomatska akcija u ubeđivanju Mesija da ostane, u kojoj su uticali i politički lideri Katalonije i Barselone, konačno je dala rezultat posle sastanka Mesijevog oca i Bertomeua.

Mesi se predomislio i navodno odlučio da ostane u Barsi bar još jednu godinu. Ubrzo je i stopirao odlazak Luisa Suareza, koji je bio već viđen u Juventusu, a kome je novi trener Ronald Kuman poručio da ne računa na njega.

Video: Dušica Jakovljević snimila Mesija i Suareza na Ibici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA