≫ 

Vreme je da pređe u napadače: Veliki Serhio Ramos postavio još jedan rekord u reprezentaciji Španije

Još jedna velika noć u karijeri kapitena Reala

  • 2
Spain Ukraine Nations League Soccer Bernat Armangue

Zanimljivu noć u Ligi nacija obeležili su rekordi koji su padali u španskoj reprezentaciji, a Ansu Fati i Serhio Ramos odlaze kući kao zadovoljni ljudi koji su ušli u istoriju.

Upravo će fudbaleri Barse i Reala pamtiti ubedljivo izdanje u A ligi i trijumf nad Ukrajinom od 4:0 na malom stadionu u trening centru Reala u Madridu. Šou je ipak pripao kapitenu Kraljevskog kluba koji je sa dva gola postao najefikasniji defanzivac u svetskom fudbalu sa 23 pogotka.

Ramos je ove večeri čak dva puta matirao golmana Ukrajine Pjatova, u 3. iz jedanaesterca i 29. minutu glavom na centaršut Danija Olma.

Mladi Fati koji je povisio na 3:0 u 32. minutu postao je ujedno i najmlađi strelac u istoriji Crvene furije sa 17 godina i 133 dana, a tačku na još jedno sjajno izdanje selekcije Luisa Enrikea stavio je rezervista Feran Tores u 84. minutu.

U istoj grupi i malom derbiju Nemačka je opet prokockala pobedu protiv Švajcarske u Bazelu. Iako su "Panceri" poveli na vreme preko Ilkaja Gundogana u 14. minutu, bod Švajcarcima je doneo Silvan Vidmer u 58. minutu, pa favorizovana selekcija Joahima Leva ima samo dva boda posle prva dva kola.

U ligi C, Grčka je u Prištini kao gost savladala reprezentaciju takozvanog Kosova sa 2:1. Na kraju, u ligi D, Malta i Letonija su podelili bodove - 1:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    6. septembar 2020 | 23:48

    Ramos po trofejima a nema sta nije osvojio, po statistikama je najbolji stoper svih vremena! Jeste bilo defanzivaca kao defanzivaca boljih ali ako se gleda sve sve Ramos je najveci ikada.

  • Stanojlo

    7. septembar 2020 | 10:46

    Najvbolji stoper svih vremena. Nebitno su trofeji i golovi,samo igra i požrtvovanje,nema premca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA