Haland nije prozivao Mitrovića slavljem posle gola, uradio je to zbog svog idola

Norvežanin golove "posvetio" nekadašnjem napadaču Svonsija

  • 9
Erling Haland Printskrin: Twitter/@Serbinator613

Fudbalska reprezentacija Norveške u ponedeljak veče pregazila je Severnu Irsku u Ligi nacija rezultatom 5:1, a jedan od junaka trijumfa, uz Aleksandera Sorlota, svakako je bio dvostruki strelac i asistent Erling Haland.

Haland je mrežu domaćina tresao za 2:1 i 5:1, dok je Sorlotu asistirao za 4:1, a pažnju javnosti privukao je i zbog načina na koji je proslavljao golove.

Proslava koja i te kako podseća na onu koju koristi srpski napadač Aleksandar Mitrović, te su mnogi pomislili da je u pitanju prozivka na račun najboljeg strelca Orlova koji će 8. oktobra gostovati Norvežanima u okviru plej-ofa prošlosezonskog izdanja Lige nacija.

Međutim, mediji u Norveškoj, ali i oni u Engleskoj, su vrlo brzo "objasnili" da je Haland kopirao proslavu svog dečačkog idola Mičua koji je svojevremeno sa velikim uspehom igrao Premijer ligu u dresu Svonsija.

Zanimljivo, Haland je nedavno u porazu od Austrije dao tek svoj prvi gol u dresu nacionalnog tima, a posle ova dva u Belfastu selektor Lars Lagerbek ga je hvalio "na sva usta."

- Nikada nisam video momka koji se tako razvio u mlađem periodu, sem Mesija i Ronalda. On ima sve predispozicije da postane igrač svetske klase - rekao je selektor Norvežana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    8. septembar 2020 | 08:41

    Ne znam ko se kako raduje ali znam da mi ocakvu akciju nismo odigrali od osamdesetih tj 40 godina.Oni ce se svakako radovati a mi cemo opet zakljuciti da nam nije bio dan...

  • Naj

    8. septembar 2020 | 09:35

    Sta covek da se nada?!Nista!Realno 2,3 komada u nasoj mrezi.

  • Jasna

    8. septembar 2020 | 11:22

    Koji smo mi kompleksasi... pa nek proslavlja kako hoce. Kako igraju ima da nas pregaze, a moramo biti svesni da nema vise slabih ekipa ( bar za nas ), svi igraju fudbal, kupuju strane trenere, naturalizuju igrace bez nekih moralnih i ostalih problema koje mi imamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA