Zvezdi izmiče Toro, počeli razgovori sa opcijom B: Poznati detalji o otkupu i plati Falčinelija

Očekuje se da na Marakani do kraja dana ili najkasnije u četvrtak reše pitanje transfera napadača

  • 16
Gabrijel Fernadez, Dijego Falčineli Foto: Printscreen/You Tube

Crvena zvezda je u velikoj potrazi za napadačem, ali za sada joj izmiču sve mete koje zacrta. Bio je u početku to Anderson iz Familikaa, zatim Makeda iz Panatinaikosa, a utisak je da će crveno-beli ostati i bez Gabrija Fernandeza (26), za čiju pozajmicu Selta traži pola miliona evra, što je za crveno-bele neprihvatljivo.

Čekali su crveno-beli dugo, pregovarali, nudili manje para, ali klub iz Viga ne odustaje od zacrtane sume, pa je Anderson sve dalje.

Iako ostaje i dalje mala šansa, trenutno se sve odvija tako da je bliži dolasku na Marakanu Dijego Falčineli iz Bolonje, koji bi takođe trebalo da stigne kao pozajmljen fudbaler.

Za razliku od Selte, Bolonja nudi mnogo povoljnije uslove, te crveno-beli ne bi uz pozajmicu plaćali i dodatno obeštećenje, dok bi na kraju sezone mogli da otkupe napadača za milion evra ukoliko budu zadovoljni.

Godišnja plata Falčinelija kreće se oko 400.000 evra.

Uskoro ističe rok za prijavu igrača za meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je na programu 16. septembra od 17 časova. Zvezda bi trebalo da u toku dana ili najkasnije u četvrtak konačno reši i pitanje novog napadača.

Video: Mrkela: Nijedan protivnik nije lak, to smo naučili kroz istoriju

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fangla

    9. septembar 2020 | 13:19

    Sve same trube od napadaca. Da nesto zna, igrao bi u klubu s kojim ima ugovor. Sjasi kurta (tomane) da uzjasi murta. Utakmica sa omonijom ubrzo stize a napadac se jos trazi. Onda ce ga gurnuti od pocetka da igra (ko god bude) i trazit da odmah da 2-3 gola.

  • Nenad

    9. septembar 2020 | 13:05

    Ovo samo kod nas ima, da od svih ponudjenih opcija se odlučiš za najlošiju.Ako ste čekali do sada, sačekajte još malo, pa dovedite ozbiljnog napadača, a ne brzati pošto poto i praviti ovakve greške.Biće posle opet u junu naredne godine kao sa Tomaneom, da ga se otarasiš pošto poto jer si nezadovoljan kvalitetom. Pozdrav.

  • Marko

    9. septembar 2020 | 19:26

    Razgovarao sam sa menadzerom iz ozbiljne italikanske agencije, koja vodi racuna o karijerama Mancinija, Sensija, Cristantea i sl. Kaze da je ovaj Italijan prosecan igrac, nivo Seria B. Bice pojacanje za srpsku ligu jer je ona tu negde, slican nivo Serie B. Nece preci nivo Boacija u Zvezdi. Sa tim ce navijaci u Srbiji biti zadovoljni. Ali, nije dobar nivo za LS i LE. Postavlja se samo pitanje zbog cega mi kao klub nismo napredovali i poceli da dovodimo igrace koji su nivo iznad onih sto su igrali LE i LS sa Zvezdom. Tapkamo u mestu. To je ono sto mi se ne svidja. Znam da ce mnogi sad lupati minuse ali to je zato sto Srbi sve znaju i u sve se razumeju. Videcete. Italijan ce biti prosek ili malo iznad proseka svih napadaca koji su sada u Zvezdi. To nije dobro. Ocekivao se korak vise. Sportski pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA