≫ 

Transferi: Zvezdino dete u paketu od 8 pojačanja, Rad doveo igrača iz Australije

I u četvrtak smo pratili dešavanja na transfer pijaci iz minuta u minut

  • 3
Luka Adžić Foto: MN Press

Najvažnije vesti za četvrtak, 10. septembar:

*Đakomo Bonaventura prešao iz Milana u Fiorentinu

*Miši Batšuaji prošao preglede u Kristal Palasu

*Barnli je odbio 30 miliona funti za Džejmsa Tarkovskog

*Branislav Ivanović pregovara sa Vest Bromom

*Kapiten Rome Florenci prlazi u Pari Sen Žermen

*Dijego Falčineli na lekarskim pregledima u Zvezdi

*Posle Intera i Mančester junajted želi Kantea

*Gonzalo Iguain na korak od Inter Majamija

*David Alaba traži Bajernu čak 125 miliona evra za novi petogodišnji ugovor

Uživo:

23.10 - Barselona je ozvaničila dolazak Miralema Pjanića.

22.15 - Milan je prodao Andrea Silvu Frankfurtu, ali sada očekuje potvrdu ostanka Ante Rebića. Ovi igrači su napravili rokadu prošle godine u okviru dvogodišnje pozajmice bez opcije otkupa, sada se pregovara da se ozvaniči transfer u potpunosti.

21.34 - Tete je zvanično Fulamov! Desni bek dolazi iz Liona, potpisao je na četiri godine uz opciju produžetka na još jednu godinu.

21.11 - Gonzalo Iguain je pred prelaskom u Inter Majami! Biće deo Bekamove ekipe i od njega se mnogo očekuje u MLS-u.

 
 
 
View this post on Instagram
DONE DEAL: @ghiguain20_9 is set to move to Beckham’s @intermiamicf (per @fabriziorom) ✍️A post shared by 433 (@433) on

20.48 - Luka Adžić otišao je u Ankaraguču, što je posebno zanimljivo jer je klub u istom danu doveo još čak sedam igrača!

19.30 - Rad doveo igrača iz Australije, spreman već za meč sa Partizanom

Prvo pojačanje Rada, pred nastavak sezone, trebalo bi da bude Milan Đurić. Ofanzivni vezista Milan Đurić, do skoro angažovan u Australiji, poslednjih dana trenirao je sa novim saigračima i očekuje se da u toku dana i zvanično potpiše ugovor.

19.00 Lester je dogovorio transfer Adama Una iz Napolija, klubovi dogovaraju oko obeštećenja.

18.30 - Batšuaji je Kristal Palasov! On dolazi na pozajmici iz Čelsija na godinu dana. Tokom dana se najavljivalo da je prošao lekarske preglede, a sada je transfer i ozvaničen.

18.10 - Na Marakani se uveliko radi na završavanju papirologije za Dijega Falčinelija, koji bi uskoro trebalo i zvanično da bude predstavljen kao novi napadač Zvezde.

18.00 - Fudbaler Bajerna u Herenvenu: Holandija je kao "obećana" zemlja za mlade fudbalere iz velikih klubova. Tako će Oliver Batista Mejer (19) narednu sezonu provesti na pozajmici u Herenvenu.

17.35 - Alžirac iz Napolija u Lesteru? Desno krilo Napolija, Adam Ounas povezan je sa transferom u Lester. Napoli pokušava da dovede Naitana Nandeza iz Kaljarija, pa Ounas postaje višak. Ipak, Napoli ne želi da proda igrača za manje od 15 miliona, dok Lester neće da plati više od 10. Videćemo da li će se klubovi na kraju "naći na sredini".

17.20 - Liverpulov vunderkind na pozajmici u Sparti iz Roterdama: Ben Vudburn će se narednih godinu dana "kaliti" u Holandiji. Vudburn je poznat kao najmlađi strelac u istoriji Liverpula, jer je pogodio sa svega 17 godina i 45 dana u meču protiv Lidsa 2016. godine u Liga kupu, ali su ga kasnije povrede omele da se bolje razvije u narednim godinama.

16.55 - Zvanično! Đakomo Bonaventura je novi fudbaler Fiorentine. Om je stigao iz Milana kao slobodan igrač.

16.44 - Posle velikih kupovina vreme je da Čelsi rasproda višak. Poznati novinar Fabricio Romano objavio je status fudbalera koji su višak poput Bakajoka, Tomorija, Zapakoste, Emersona...

16.13 - Iskusni italijanski golman Vito Manone (32) novi je čuvar mreže Monaka. Stigao je iz Redinga gde mu je nedavno istekao ugovor i potpisao sporazum na dve godine.

15.56 - Zvanično! Golman Fulama Markus Betineli preselio se na pozajmicu u Midlzbro.

15.40 - Bomba sa Sardinije! Kaljari je na pragu dva sjajna pojačanja i to Dijega Godina (Inter) i Federika Facija (Roma) koji stižu kao slobodni igrači.

15.15 - Zanimljivo je i u Humskoj gde su pala čak četiri potpisa u jednom danu.

15.05 - Miši Batšuaji je uspešno prošao lekarske preglede u Kristal Palasu i uskoro će kompletirati jednogodišnju pozajmicu iz Čelsija.

14.44 - Francuski Futmerkato je objavio da je Real Madrid zainteresovan za Rijada Mareza iz Mančester Sitija ukoliko Geret Bejl napusti Španiju ovog leta.

14.20 - Pregovori između VBA i Branislava Ivanovića kreću se u pravom smeru i Srbin bi u narednih 48 sati trebalo da postane novi fudbaler Vrećica.

13.45 - Zvanično! Nekadašnji ofanzivac Totenhema Naser Šadli potpisao je ugovor sa turskim šampionom Bašakšehirom. Stigao je iz Monaka gde se nije proslavio prošle sezone, a možda Turci posle ovoga lakše puste Miloša Jojića.

13.28 - Još dva fudbalera nalaze se na lekarskim pregledima u Fulamu. To su defanzivci Ola Aina (Torino) i Keni Tete (Lion) koji finaliziraju transfere u tim našeg Aleksandra Mitrovića.

13.00 - Dijego Falčineli je stigao u Beograd. Nešto pre 13 časova novi napadač crveno-belih sleteo je na beogradski aerodrom i odmah se zaputio ka Marakani gde će biti promovisan kao novi fudbaler crveno-belih.

12.48 - Odbijeno! Barnli je odbacio 30 miliona evra tešku ponudu Vest Hema za defanzivca Džejmsa Tarkovskog, javlja Skaj Sports. Hrabra odluka...

12.30 - Inter je na velo zanimljiv način predstavio novo pojačanje Aleksandra Kolarova.

12.17 - Napadač Reala Geret Bejl poručio je Madriđanima da im neće oprostiti ni cent ukoliko ga nateraju da napusti prestonicu Španije ovog leta. Za sada nijedna zvanična ponuda nije stigla u Madrid za Velšanina.

12.00 - Branislav Ivanović pregovara sa Best Bromvič Albionom koji trenira Slaven Bilić.

11.52 - Dogovoreno! Kapiten Rome Alesandro Florenci prelazi u Pari Sen Žermen. Sveci su šrvo hteli Beljerina iz Arsenala, ali ga Englezi nisu pustili, pa im je dobar i iskusni Italijan koji stiže na pozajmicu s prvaom otkupa.

11.40 - Barselona je piručila Mančester Sitiju da nema nameru da plati 30 miliona evra za štopera Erika Garsiju i da će sačekati sledeće leto kada mu ističe ugovor da ga dovedu za džabe.

11.30 - Sve je dogovoreno, čeka se još samo potpis, ali Pjer Emerik Obamejan definitivno postaje najplaćeniji igrač Arsenala.

11.25 - Italijan Dijego Falčineli biće novi napadač Crvene zvezde. Telegrafu je potvrđeno na Marakani da napadač Bolonje stiže danas u Beograd na lekarske preglede i potpisisvanje ugovora.

11.15 - Povratnik u Seriju A Benevento ima velike ambicije u borbi za opstanak, a to podrazumeva angažovanje Jaga Falkea (Torino) i Brajana Daboa (Fiorentina). Inače, ovaj simpatični tim trenira Pipo Inzagi...  

11.03 - Agenti Edinsona Kavanija boravili su u sredu u Madridu gde su pregovarali sa Atletikom. Urugvajac je slobodan igrač.

10.52 - Vest Hem je poslao novu, poboljšanu ponudu za Džejmsa Tarkovskog koja sadrži cifru koju Barnli traži za svog štopera - 30 miliona funti.

10.34 - Posle Intera iz Milana i Mančester junajted pokazuje interesovanje za Ngoloa Kantea. Čelsi je spreman da sasluša sve ponude za Francuza koje dostižu sumu od 60 miliona evra.

10.15 - Gonzalo Iguain se nalazi na korak od potpisivanja ugovora sa Interom iz Majamija.

09.55 - Zvanično! Vulverhempton je nastavio da uvećeva portuglasku koloniju, a čak 9. igrač iz ove zemlje na Mulinou biće Vitinja. Anonimni momak stigao je na pozajmicu iz Porta (s pravom otkupa za 20 miliona evra), a prošle sezone je na Dragau upisao samo 110 minuta u prvom timu.

09.45 - Mesecima već Bajern i David Alaba pregovaraju oko novog ugovora i deluje da nema šanse da se dogovore. Austrijanac traži čak 25 miliona evra po sezoni, dakle 125 u narednih 5 godina, što je novac koji ne dobijaju ni prve zvezde tima Levanodvski i Tomas Miler. Alabin adut je što će biti slobodan za 10 meseci, pa je Bajern sateran u ćošak i u opasnosti da ga izgubi za džabe sledećeg leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    10. septembar 2020 | 15:02

    Imam nekinosecaj da ce Falcinelii explodiratiii u zvezdi i nadavati se golova..dobro dosao u Kod Svetskog Sampionaaa majstoree..

  • Kizo

    11. septembar 2020 | 00:36

    Ljudi nema ništa bez Fejsela Mulića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA