≫ 

Transferi: Bane čeka promociju na Ostrvu, Milan doveo golmana Liona za 500.000 evra, Iguain u Interu

Hvala vam što ste pratil is nama dešavanja na fudbalskoj pijaci

  • 0
Bane Ivanović i Nemanja MAtić Foto: instagram.com/nemanjamatic

Najvažnije vesti za 11. septembar:

*Rumunski golman Ćirpijan Tatarušanu prešao iz Milana u Lion

*Florenci potpisao za PSŽ

*Eduard Mendi će biti novi golman Čelsija koji je sve dogovorio sa Renom

*Branislav Ivanović na medicinskim pregledima u VBA

*Ivan Obradović pred povratkom u Partizan

*Zvezda i Partizan "ratuju" za desnog beka Metalca Jovana Vlalukina

*Marko Momčilović stigao u Radnički iz Niša

* Zvezda promovisala Falčinelija

* Poznati detalji transfera Iguaina

* Obamejang potpisuje novi ugovor sa Arsenalom

* Branislav Ivanović bi do nedelje trebalo da završi u VBA, iako postoje nesuglasice oko njegovih primanja

Tok dana:

22.00 - Zvanično! Rumunski golman Čiprijan Tatarušanu prešao je iz Liona u Milan za 500.000 evra.

21.55 - Arkadijuš Milik će napustiti Napoli jer je odbio da produži ugovor, dok bi štoper Kalidu Kulibali mogao da ostane ako Mančester Siti ne zadovolji finansijske apetite.

21.20 - Odbijeno! Argentinac Rodrigo de Pol odbacio je ponudu Zenita iz Sankt Peterburga. Plejmejkera Udinezea koji košta 35 miliona evra žele Lids i Lester, ali je on stopirao pregovore sa Englezima jer se nada ponudi iz Torina i transferu u Juventus.

20.45 - Zvanično! Švajcarac Bastijen Toma prešao je u Genk. Radi se o veznom fudbaleru iz Siona koji je plaćen čak 3,7 miliona evra.

20.23 - Totenhem je danas objavio spisak igrača za narednu sezonu, a na toj listi nema levog beka Denija Rouza što znači da će on izvesno da ode iz kluba. Od ponuda se za sada izdvojila samo ona iz Serije A od Đenove.

19.30 - Arsenal želi Tomas Partija za koga je uz novac ponudio Atletiku i Aleksa Lakazeta, ali se ta ideja ne dopada francuskom napadaču. Na pitanje novinara L'Ekipa da li mu se sviđa ideja da pređe u Madrid, Lakazet je odgovorio kratko i jasno - Ne!

19.15 - Zvanično! Ola Aina je novi fudbaler Fulama. On je u tim Aleksandra Mitrovića stigao iz Torina na pozajmicu s pravom otkupa.

19.00 - Gonzalo Iguain je stigao u Majami na potpisivanje ugovora sa Interom.

18.44 - Zvanično! Ajzak Hejden i Karl Darlou produžili su ugovore sa Njukaslom.

18.30 - Evo ga! Alesandro Florenci zvanično u Pari Sen Žermenu! Kapiten Rome je stigao na pozajmicu s pravom otkupa sledećeg leta.

18.18 - Gotovo! Alesandro Florenci je potpisao ugovor sa Pari Sen Žermenom. Uskoro očekujemo i zvaničnu potvrdu.

17.50 - Zvanično! Mesi u Midlzbrou! Njegovo specifično prezime Englezi izgovaraju istovetno kao i Barsinog Argentinca. U svakom slučaju i Egipćanin Sem Mesi je otišao iz  Vigana, koji je izbačen u treću ligu zbog bankrota.

17.34 - Verder je spreman da pusti Milota Rašicu u Aston Vilu, ali samo ako Englezi plate 20-25 miliona evra. Ništa manje.

17.15 - Transfer koji se ne viđa često! Mančester Junajted je kupio od Mančester Sitija 17-godišnjeg Čarlija Meknila. Radi se o jednom od velikih talenata na Ostrvu, a Siti ga je prodao za 1,35 miliona evra.

16.46 - Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović i zvanično je novi igrač Napretka. Zadužio je dres sa brojem 10.

16.39 - Eduard Mendi će biti novi golman Čelsija! Poznati italijanski novinar Fabricio Romano javlja da je Ren prihvatio ponudu Plavaca, dok je sam Mendi još ranije dogovorio lične uslove.

Njegov dolazak u London očekuje se u narednim danima, a podsetimo, da Čelsi u ponedeljak gostuje Brajtonu u okviru 1. kola PL.

16.22 - Ever Banega se emorivno oprostio od Sevilje pred oldazak u Al Šabab. Opširnije pročitajte OVDE.

15.58 - Sada je i zvanično, Branislav Ivanović se vraća u Premijer ligu! Trenutno je na medicinskim pregledima i potpisaće ugovor sa VBA.

15.28 - Aston Vila je spremila 18 miliona evra za reprezentativca tzv. Kosova i člana Verdera Milota Rašicu, tvrdi nemački "Bild."

15.04 - Britanski "Miror" javlja da je LIverpul navodno zainteresovan za kupovinu u Dortmundu! Međutim, nije u pitanju Džadon Sančo, već 17-godišnji vunderkid Đio Rejna koji je ove sezone odigrao 18 mečeva za Milionere.

14.45 - Telegraf saznaje da je Partizan ponovo zvao Ivana Obradovića da se vrati u Humsku, te da je dogovor izvestan. Opširnije možete pročitati OVDE.

14.29 - Kapiten Atalante Papu Gomez odbio je milione koje je nudio Al Nasr (čak osam po sezoni) i ostaće u Bergamu!

14.01 - "Sportski žurnal" piše da je Crvena zvezda ušla u trku za dovođenje desnog beka Metalca Jovana Vlalukina koji je velika želja Partizana!

Podsetimo, Vlalukin je prva želja novog trenera Aleksandra Stanojevića, a da je na pomolu rat večitih potvrdio je i sportski direktor Metalca, Bojan Leontijević

- Vlalukin je pre godinu dana došao u Metalac i za kratko vreme postao ljubimac navijača. U vreme kada reprezentacija i najveći klubovi muku muče sa pozicijom desnog beka, čini se da je srpski fudbal dobio rešenje za ovu poziciju u dužem roku. Savremen, moderan bek, sa smislom za igru, kombinatoriku, čije vreme dolazi. Prvi kontakti su već i ostvareni, čak i sa obe strane Topčiderskog brda - rekao je Leontijević za Sportski žurnal.

jovan vlalukin Vlalukin (sredina) u opremi reprezentacije Srbije Foto: MN Press

13.53 - Slovenački napadač Andraž Šporar mogao bi do kraja prelaznog roka da napusti Sporting iz Lisabona, iako je u ovaj klub stigao početkom godine.

Šporar je 2015. i 2018. bio velika želja Crvene zvezde, u Sporting je stigao iz Slovana za šest miliona, a klub želi da ga se "reši" zbog teške finansijske situacije. A kao naredni poslodavac spominje se turski Bešiktaš koji ove sezone želi do titule.

13.41 - Italijanski mediji javljaju da je Đenova na korak od potpisa dvojice fudbalera: U pitanju su napadač Miha Zajc iz Fenerbahčea i defanziovac Rome Rik Karsdorp!

13.12 - Radnički iz Niša doveo je iskusnog levog beka Marka Momčilovića koji je četiri i po godine igrao za FCSB (Steaua). U Srbiji je poznat kao igrač Javora svojevremeno, kao i da ga je htela Crvena zvezda.

- Došao sam da iskustvom pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve i da se naredne sezone vrati na međunarodnu scenu. Klub je odlično organizovan na svim nivoima, imamo dobru ekipu sa pravim spojem mladosti i iskustva. Očekujem da se brzo uklopim u tim i da svojim iskustvom pomognem mladim saigračima da napreduju - rekao je Momčilović.

13.05 - Rumunski golman Ćiprijan Tatarušanu stigao je u Milano gde bi trebalo da potpieš ugovor sa pomenutim klubom. Podsetimo, Rumun dolazi iz Liona kako bi bio rezerva Đanluiđiju Donarumi.

12.47 - Britanski "Dejli Mejl" javlja da će menadžer Vulverhemptona Nunjo Espirito Santo uskoro potpisati novi trogodišnji ugovor sa klubom.

12.30 - Zvezda promovisala Dijega Falčinelija: Ističe da je spreman za izazove, a otkrio je da je preporuke dobio ne samo od Siniše Mihajlovića, već i od Marka Materacija.

12.01 - Iako je Luis Suarez na neki način u sredu poručio da ostaje u Barseloni, španski mediji već u petak javljaju da se u trku za njegov potpis uključio i Atletiko Madrid. Podsetimo, danima unazad se priča da će Urugvajac u Juventus.

FK Barselona - FK Napoli Foto: Tanjug/AP

11.30 - Veliki kiks španskih medija: Pjanića najavili kao Srbina u Barsi. Ovo je izazvalo revolt medija u Bosni i Hercegovini.

11.00 - Gonzalo Iguain dolazi u Inter Milan nakon što je raskinuo ugovor sa Juventusom: poznati su i detalji transfera "Pipite", koji će dobijati 7,5 miliona po godini.

10.45 - Zapelo u pregovorima Baneta i Bilića zbog plate: Mediji u Engleskoj javljaju da postoje nedoumice oko visoke plate koju Ivanović želi u Vest Bromviču, ali se veruje da će do početka sezone i prvog meča koji je na programu u nedelju protiv Lestera, sve biti rešeno.

10.30 - Vajndaldum imao dobar razgovor s Klopom: Najveća želja Barselone Đorđino Vajnaldum, nalazi se na prekretnici karijere. Ostalo mu je još godinu dana ugovora sa Liverpulom, a želi ga Barselona i novi trener Ronald Kuman. Ipak, kako javljaju engleski mediji, Holanđanin je imao dobar razgovor sa Jirgenom Klopom oko njegove budućnosti u Liverpulu.

10.00 - Zvezda promoviše Falčinelija u 12 časova: Promocija je zakazana na Marakani, a Italijan je imao poruku koja otkriva da je nezadovoljan načinom na koji je napustio Peruđu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA