≫ 

Krstajić: Neko halucinira da Kokeza radi protiv Partizana!

Oglasio se i nekadašnji igrač i funkcioner kluba iz Humske

  • 72
Mladen Krstajić Foto: MN Press

Mladen Krstajić, nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, još jedan je u nizu bivših fudbalera Partizana koji smatraju da FSS ne radi protiv tima iz Humske!

On je u razgovoru za "Sportski žurnal" istakao da loši odnosi i rat Saveza i Partizana ne koriste nikom, te je stao u odbranu prvog čoveka FSS Slaviše Kokeze.

- Radio sam sa Kokezom dok sam bio selektor, siguran sam da odgovorno i predano, sa mnogo truda, obavlja posao u FSS. Ne može da bude odgovoran za loše rezultate Zvezde i Partizana ili bilo kojih drugih klubova - rekao je Krstajić.

Na pitanje da li Kokeza radi protiv Partizana ili su to nečije halucinacije, Krstajić je dodao:

- Apsolutno su to nečije halucinacije! Nema razloga da radi protiv Partizana. Zaboravlja se koliko je FSS pomogao Partizanu. Nisam siguran da li rukovodstvo crno-belih žele da prikriju greške ili nešto drugo, ali uvek postoji ta mogućnost.

Osvrnuo se Krstajić i na povratak Aleksandra Stanojevića u Partizan, uz napomenu da su pre devet godina njih dvojica činili tandem sportski direktor - trener u Humskoj.

- Stanojević, kao i treneri koji su bili pre njega, ne mogu ništa da promene ako nemaju podršku od uprave kluba. Od 2011. kada smo mi otišli, ništa se nije promenilo. Imali smo ideju, ali nas tada nisu razumeli. Do danas, naša žrtva ništa nije promenila - jasan je Krstajić.

Video: Kokeza pričao s Čovićem, a onda je presdsednik Zvezde pomenuo Partizanove voditelje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARKO GROBAR

    14. septembar 2020 | 08:15

    Krle i ti si sam govorio protiv Kokeze a sad mu se ulizavaš. Možda će ti dati neko špijunsko mesto u FSS. Sve poltron do poltrona. Ko da vas je omađijao.

  • Vratiće se rode

    14. septembar 2020 | 07:58

    I grobari, ajmo da vas čujem, verovatno i Krstajić lupa gluposti... Debelo su vam ovi vaši bajni rukovodioci ušli u mozak i samo burgijaju. Što se mene tiče, ne morate nikada da ih promenite, za nas još bolje, ali vaš bezobrazan stav kako su svi protiv vas je strašno iritantan...

  • Z

    14. septembar 2020 | 08:25

    Evo najgoreg direktora fk Partizan ,i najgoreg selektora Srbije nudi se za neko mesto u fss

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA