≫ 

Transferi: Zvezda dovela napadača koji je trenirao s Partizanom, Barsa se okrenula špicu Liona

Hvala vam što ste pratili sa nama dešavanja na transfer pijaci

  • 6
FC FK Mancester siti - Lion Foto: Tanjug/AP

Najvažnije transfer vesti za 14. septembar:

*Luka Marković potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom

*Lautaro Martinez ostaje u Interu i sledeće sezone

*Lukas Toreira prelazi u Torino za 24 miliona evra

* Luka Ilić nastavlja karijeru u Olimpiiji iz Ljubljane

*Real preoteo Barsi Lautara Martineza za 100 miliona

*Francuski vezista Jan Mvila je pojačao Olimpijakos

*Nemanja Jović, mladi ofanzivni vezista, produžio je ugovor sa Partizanom

*Radživ Van la Para u Omoniji, i to pred meč Kiprana sa Zvezdom

*Milan Badelj prelazi u Đenovu i potpisuje trogodišnji ugovor

*Zvezdin omladinac Nikola Stajić u 3. ligi Španije

*Junajted želi Ivana Perišića

*Marko Grujić ostaje u Liverpulu do januara

*Dijego Godin ide u Kaljari

Tok dana:

21.59 - Navijači Lidsa su u ekstazi. Plejmejker Udinezea Rodrido De Pol lično je potvrdio ove večeri na Tviteru da je ozbiljno zainteresovan za prelazak na Eland Roud kod Marsela Bijelse.

21.40 - Dogovoreno! Roma i Napoli su se konačno našli i usaglasili. Arkadijuš Milik prelazi na Olimpiko u transferu vrednom 20 + 5 miliona evra, javlja Gazeta delo Sport.

21.25 - Mančester junajted i Real pregovaraju oko Serhija Regijona, ali je problem kaluzula o otkupu koju Madriđani žele da ubace u sporazum, a koju Englezi uporno odbijaju.

20.45 - Žoržinjo Vajnaldum po svemu sudeći ostaje u Liverpulu jer ga Barselona više ne smatra prioritetom. Na Kamp Nou ne kriju da žele da vide Tijaga Alkantaru koji se oprostio od Bajerna.

20.30 - Lautaro Martinez definitivno više nije u planovima Barselone. Katalonci će sada sve snage usmeriti ka Memfisu Depaju iz Liona sa kojim su sveć dogovorili lične uslove.

20.00 - Gotovo! Napadač Luka Marković (20), koji je tokom leta trenirao s Partizanom, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

19.48 - Gotovo! Julijan Polersbek je novi golman Liona. Nemački čuvar mreže, šampion Evrope sa mladom reprezentacijom, stiže iz HSV-a za 500.000 evra i potpisaće četvorgodišnji ugovor.

19.25 - Gotovo! Napadač Uniona iz Berlina Sebastijan Anderson stigao je u Keln na lekarske preglede.

19.10 - Britanski Dejli Mejl javlja da Jirgen Klop želi švajcarskog vezistu Denisa Zakariju iz Borusije Menhengladbah. Njegova cena je 40 miliona evra i pitanje je da li su Crveni spremni da izdvoje taj novac.

18.57 - Zvanično! Fudbaler Partizanovog potencijalnog rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Šarlroe Junes Delfi prešao je u redove hrvatske Gorice.

18.48 - Uprava Intera sada najavljuje još jedan sastanak sa Lautarom kako bi pregvarali o novom ugovoru. Očigledno je da Neroazuri žele da se obezbede za budućnost kako ne bi olako izgubili sjajnog napadača.

18.42 - Lautaro Martinez ostaje u Interu! Njegov agent Beto Jake je danas imao sastanak sa upravom milanskog tima na kojem im je stavio do znanja da nema nikakvih kontakata sa Realom iz Madrida ili Barselonom i da Argentinac sigurno ostaje na "Đuzepe Meaci". Dakle, ništa ni od prelaska Luke Jovića u Inter koji se pominjao kao opcija.

18.11 - Šalke i Ajntraht pregovaraju oko selidbe napadača Gonzala Pasijensije u Gelzenkirhen. Portugalac nema više mesta u Frankfurtum ispred njega su i Bas Dost i Andre Silva, pa će potražiti sreću na nekom drugom mestu.

18.00 - Dogovoreno! Lukas Toreira prelazi u Torino. Arsenal je dao zeleno svetlo za transfer urugvajskog veziste koji će koštati 24 miliona evra.

17.47 - Zvanično! Argentinac Lukas Bilja (34) je novi fudbaler turskog prvoligaša pod imenom Fatih Karagumruk, koji je ovog leta ušao u tamošnju Super ligu. Stigao je iz Milana kao slobodan igrač, a zarađivaće milion evra po sezoni u naredne dve godine.

17.30 - Zvanično! Španski vezista Inasio Kamačo (30) odlučio je da okonča profesionalnu karijeru. On je pre tri godine stigao u Volfzburg za čak 14 miliona evra iz Malage, ali mu je povreda kolena uništila karijeru. Operacije, rehabilitacije, ništa nije pomoglo...

17.13 - Jedan od najtalentovanijih vezista Čelsija Konor Galaher trebalo bi da se preseli na pozajmicu u Vest Bromvič Albion. Prošle godine je sjajno igrao za Svonsi, ali je ovog leta konkurencija Haverca, Pulišića, Zijeha i Maunta prejaka za njega.

16.45 - Nemanja Miletić stigao u Al Read! - Srećan sam da ozvaničim moj dolazak u ovaj klub, spreman sam da prihvatim sve izazove u budućnosti sa kojima ćemo se ja i moja porodica suočiti - napisao je Miletić uz fotografiju u dresu novog kluba.

16.15 - Luka Jović u Interu? Marka uz bombastičnu vest da je Real ponudio 100 miliona evra Interu za Lautara Martineza, navodi i da bi Luka Jović mogao u suprotnom smeru.

16.00 - Haos u Bajernu oko Alabe! Agent austrijskog fudbalera, Pini Zahavi i otac igrača reagovali su na izjavu Ulija Henesa. "Nisam očekivao da Bajern širi prljave laži u javnosti i zahtevu za platom i provizijama. Tvrditi da ne možemo da dođemo do sporazuma zbog isplate kada se ugovor potpiše jedna je obična prljava laž" - izjavio je Džordž Alaba, otac fudbalera Bajerna.

15.55 - Atletiko Madrid navodno neće prihvatiti ništa ispod 120 miliona evra za Hose Mariju Himeneza: Siti je prethodno na adresu Jorgandžija poslao ponudu "tešku" 89 miliona evra.

15.35 - Luka Ilić prelazi u Olimpiju iz Ljubljane: Čeka se samo da se oslobodi mesto stranaca, što bi trebalo da bude obavljeno u utorak.

15.15 - Atalanta se dogovorila sa Josipom Brekalom: Tim iz Bergama želi Hrvata na pozajmici sa obavezom otkupa, ali Volfsburg želi da odmah zaradi na transferu.

14.48 - Vezista Arsenala Lukas Toreira je na korak od prelaska u Torino! Bikovi će za njega platiti 24 milioan evra. Najpre 12 za jednogodišnju pozajmicu, potom još 12 sledećeg leta za transfer.

14.35 - Informacija jeste u domenu tračeva, ali vredi je pomenuti: Edinson Kavani se navodno nudi Barseloni s obzirom na to da je slobodan igrač!

14.03 - Španski "Mundo Deportivo" i italijanski "Sportmedijaset" javljaju da je Real preoteo napadača Barseloni i su sa Interom dogovorili kupovinu Lautara Martineza za 100 miliona evra. Ipak, ovo treba uzeti sa dozom rezerve, jer su madriđani nedavno istakli da neće nikoga kupovati.

13.47 - Nije samo Regeljon na meti Junajteda, pošto mediji pišu da bi Đavoli mogli da dođu do Portovog levog beka Aleksa Teljesa za samo 20 miliona evra.

13.23 - Preokret oko Serhija Regeljona! "Marka" javlja da je Junajted spreman da pojača ponudu za levog beka Reala koji je igrao za Sevilju na pozajmici, i to samo da bi Madriđani iz transfera izbacili povratnu klauzulu

13.06 - ZAVRŠENO! Olimpijakos je doveo veliko pojačanje! U pitanju je vezista Jan Mvila koji je potpisao trogodišnji ugovor, a koji je svojevremeno igrao za Ren, Rubin, Inter, Sanderlend i poslednje tri godine za Sent Etjen. Podsetimo, ukoliko Zvezda prođe Omoniju, upravo će im Olimpijakos biti naredni rival u plej-ofu LŠ.

12.43 - Mančester Siti je poslao zvaničnu ponudu Atletiku za defanzivca Hose Mariju Himeneza (25) tešku 89 miliona evra, plus još pet kroz bonuse.

12.26 - Partizan je tokom dana potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa ofanzivnim vezistom Nemanjom Jovićem koji igra za omladinsku selekciju, a nedavno je dao i gol u derbiju protiv Crvene zvezde.

12.02 - Radživ van La Para, jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde, biće novi igrač Omonije! Zanimljivo, Holanđanin je stigao na Kipar neposredno pred meč Omonije i Zvezde u 3. kolu kvalifikacija za LŠ. Ovu vest javljaju mediji na Kipru.

Nemanja Jović Foto: FK Partizan

11.23 - Italijani javljaju da bi problematični vezista Čelsija Deni Drinkvoter mogao da bude novo pojačanje Sampdorije čiji trener Klaudio Ranijeri ga je trenirao u Lesteru. Podsetimo, njih dvojica su sa Lisicama osvojili Premijer ligu.

11.04 - ZAVRŠENO! Đenova je postigla dogovor sa Lacijom oko dovođenja Milana Badelja koji će potpisati trogodišnji ugovor sa timom sa Marasija. Očekuje se da u utork dođe na lekarske preglede.

10.31 - Nikola Stajić, omladinac Crvene zvezde, novi je član španskog trećeligaša San Fernanda! U pitanju je jednogodišnja pozajmica.

10.04 - Italijanski mediji pišu da Milan ima problema oko dovođenja Frederika Kijeze! Fjorentina traži 40 miliona, što znači da Rosoneri najpre moraju da prodaju nekoga.

09.48 - Kristal Palas se nada da bi do kraja prelaznog roka mogli da kupe Saida Benramu iz Brentforda! On je prošle sezone u dresu Brentforda dao 17 golova i imao je 10 asistencija, a procenjuje se na 20 miliona funti.

09.39 - Totenhemu je potreban još jedan napadač, to se jasno videlo u 1. kolu protiv Totenhema, a britanski mediji javljaju da je Žoze Murinjo "pikirao" Danija Ingsa koji je iza sebe imao sjajnu sezonu u Sautemptonu.

09.32 - Britanski "Telegraf" javlja da će Mančester junajted pokušati da dovede Ivana Perišića koji nije u planovima Intera, a i Bajern je odlučio da ga ne zadrži. Hrvat bi trebalo da bude rezervna krilna opcija na Old Trafordu.

09.27 - Marko Grujić ostaje u Liverpulu! To je za nemački "Kiker" potvrdio njegov menadžer Falji Ramadani koji je otkrio da reprezentativac Srbije do januara sigurno neće nigde ići.

09.20 - Italijanski "Kalčomerkato" javlja da je Dijego Godin na korak od prelaska u Kaljari! Sve tri strane, Godin, Kaljari i Inter, dogovorili su detalje, uz napomenu da će Neroazuri davati platu defanzivcu prvu godinu, dok će on potpisati trogodišnji ugovor.

09.10 - Dobrodšli u još jedan dan posvećen najvažnijim transfer vestiima i tračevima! Za početak, OVDE se možete podsetiti šta je obeležilo prethodni dan. Uz napomenu da je Luis Suarez "ispalio" Juventus, kao i da je Slaven Bilić potvrdio da VBA potpisuje Branislava Ivanovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tata

    14. septembar 2020 | 17:10

    Uvalice im Perez mrtvog jovica za 50,i dodat jos 50 za onu zver od napadaca,Lautara. Kakav kralj 😂

  • Zoki

    14. septembar 2020 | 18:34

    Stojadinovic vodi i dalje klince iz Zvezde bez obestecenja!!! Ovo nije normalno, pa dokle vise???!

  • Bole

    14. septembar 2020 | 17:11

    E ako je Jan Mvila veliko pojacanje,onda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA