≫ 

Stanković pričao Kipranima o istorijskoj šansi Zvezde, pa poručio: Protiv Omonije igraće najjači tim

Trener srpskog šampiona održao konferenciju za medije u Nikoziji

  • 10
Dejan Stanković Printskrin: Facebook/themasports

Za razliku od detaljnijeg  "brifinga" sa medijima u ponedeljak, trener Crvene zvezde Dejan Stanković je u utork popodne bio nešto skromniji što se tiče razgovora sa medijima na Kipru - pred meč srpskog šampiona protiv Omonije u sredu!

Stanković je u suštini još jednom pomenuo da će visoka temperatura biti otežavajući faktor za njegov tim pred, kako je sam rekao, istorijski duel.

- Biće to teška utakmica, jer mi smo taj tim koji igra daleko od kuće. Želimo da idemo u narednu rundu, u grupnu fazu, kao što je to bio slučaj u prethodne tri godine. Ispred sebe imamo istorijski trenutak da četvrti put zaredom uđemo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja - rekao je Stanković i dodao:

- Na našu veliku sreću, svi u ekipi su zdravi i u sredu ću izvesti najjači tim. što se tiče Omonije, u pitanju je iskusna ekipa. Imaju dobre pojedince, mada se odlikuju timskom igrom. Pažljivo smo ih posmatrali, znamo slabosti.

Stanković je, inače, na Kipa poveo 20 fudbalera, a mesta nije bilo za Ričmonda Boaćija i Antonia Tomanea. Na spisku se nalaze: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Dušan Jovančić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović i Dijego Falćineli.

Podsetimo, meč između Omonije i Zvezde na programu je u sredu od 17 časova uz direktan TV prenos na Arena Sport 1 i RTS 1. Naravno. meč ćete, putem tekstualnog prenosa, moći da pratite i na Telegraf Sportu.

Video: Stanković pred meč na Kipru: Imamo još dva dana da odlučimo koji će sastav izaći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesa

    15. septembar 2020 | 18:45

    Cerali smo se mi i sa mnogo jacim.. srecno sutra momci sa strpljivom igrom dobijamo 0-2.Resice to Ben i Katai 👊

  • Zoki

    15. septembar 2020 | 20:05

    Ljudi igrate za 2/3 Srba, nemojte to da zaboravite i ciji dres nosite i za koju se svetinju borite!!! Napred Zvezdo!!!

  • Zola

    15. septembar 2020 | 18:42

    Borjan je vaša najjača karika, bez tog momka teško da bi igrali Evropu uopšte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA