Molde promašio penal u 102. minutu, pa slavio sa 6:5! Jang Bojs pao za 11 minuta u Danskoj

Pogledajte sve parove plej-ofa Lige šampiona

  • 0
FK Molde Foto: AP/Tanjug

Crvena zvezda je prva ispala, zatim su se crveno-belima pridružili Dinamo Zagreb i Dinamo Brest, da bi bez plej-ofa Lige šampiona do kraja večeri ostali i Karabag i Jang Bojs!

Šampion Azerbejdžana doživeo je sličnu sudbinu kao i Zvezda, pošto su u 3. kolu kvalifikacija za LŠ poraženo od Moldea na penale. Polse 120 minuta bilo je 0:0, da bi gosti slavili sa 6:5 u penal seriji.

Prethodno su u 102. minutu imali priliku takođe sa bele tačke da reše pitanje pobednika, ali je golman Karabaga pročitao Husaina i odbranio mu kazneni udarac koji je dosudio srpski sudija Srđan Jovanović.

U redovima domaćeg tima Uroš Matić je dao gol u prvoj penal seriji, da bi Husejnov u 6. promašio i tako vinio Norvežane makar u grupnu fazu Lige Evrope.

Tamo će i danski šampion Mitjiland koji je sa 3:0 savladao Jang Bojs, i to golovima u 51. i 62. minutu. Najpre je Lefor postigao autogol, a onda je i Drejer povisio rezultat na 2:0. Onaj konačan je postavio Mabil u 84. minutu. Pomenimo i to da je Miralem Sulejmani igrao poslednjih pola sata za tim iz Berna.

Što se tiče parova plej-ofa Lige šampiona, Molde će igrati protiv Ferencvaroša, Mitjiland će na megdan Slaviji, snage će odmeriti Olimpijakos i Omonija, kao i Makabi i Salcburg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA