Zidan otpisao Jovića: Real uveliko radi na pronalasku novog kluba srpskom napadaču

Španski mediji pišu da Srbina nema u planovima francuskog trenera

  • 17
Luka jovic, zinedin zidan Foto: twitter/@Realmting

Zinedin Zidan uveliko pravi čistku u Real Madridu, pa bi posle Regilona i Bejla, koji prelaze u Totenhem, uskoro Santjago Bernabeu trebalo da napusti i Luka Jović.

Zidan ne vidi srpskog napadača u svojoj koncepciji tima za narednu sezonu, gde je zacementirano mesto u startnoj postavi rezervisano za Karima Benzemu koji igra u životnoj formi.

Jović je prošle sezone imao sezonu za zaborav od samo dva gola za celu sezonu. Nije opravdao uloženih 60 miliona koliko je Real platio, plus ugovor po kome godišnje ima platu od oko 20 miliona evra.

Zbog toga Real želi da ga se što pre otarasi do kraja prelaznog roka, a kako AS piše, klub uveliko radi na pronalaženju novog angažmana srpskom napadaču, kojem je jasno stavljeno do znanja da za njega nema mesta u trenutnoj koncepciji tima.

Prednost u odnosu na Jovića dobio je Borha Majoral, koji bi trebalo da bude u konkurenciji za tim kao rezervna opcija Benzemi, što je jasan pokazatelj da Jović mora da menja sredinu.

Kako piše As, najzaninteresovaniji za Jovića je Milan, koji nije odustao od njegovog dovođenja. Klubovi su u dobrim odnosima nakon što je realizovana pozajmica Brahima Dijaza u ovom prelaznom roku, pa bi Jović uskoro mogao da postane novi igrač Reala na pozajmici u Milanu.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    18. septembar 2020 | 16:40

    Glavu gore mali... I samo trening.. A ovi sto pisu gluposti mogu da ti pljunu pod prozor..

  • Гг

    18. septembar 2020 | 14:55

    Слушај овеглодаре, шта је са Вечитим талентом Марковићем

  • Boke

    18. septembar 2020 | 15:32

    Glupost nije mu dao sansu a kao otpisuje ga a sve u korist svog Benzeme,Real kao velicina spao na centrfora od 35 godina a sta reci kev nije voda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA