≫ 

Zalutali metak usmrtio trostrukog prvaka države: Hitac u glavu fudbalera stigao iz pogrebne povorke

Tragedija je zadesila libanski sport

  • 0
Mohamed Atvi

Foto: youtube/OED NEWS

Poznati libanski fudbaler, trostruki osvajač šampionata te zemlje Mohamed Atvi (33), podlegao je povredama glave koje je zadobio prethodnog meseca kada ga je pogodio zalutali metak. Atvi je pogođen u trenutku kada je prolazio pored pogrebne povorke odakle je, kako se pretpostavlja, ispaljen smrtonosni projektil koji mu je naneo kobne povrede.

 

Inače, hici iz vatrenog oružja tokom sahrana i slavlja su običaj u Libanu.

Ovaj incident se dogodio u Bejrutu početkom avgusta za vreme sahrane jedne od 200 žrtava strašne eksplozije koja je raznela čitav kvart, a policija još uvek nije uspela da identifikuje počinioca ili više njih koji su odgovorni za smrt poznatog fudbalera.

 

Dugogodišnji Atvijev klub Ansar, za koji je igrao deset godina (2008-2018) i sa kojim je osvojio tri titule državnog prvaka, oprostio se od svog bivšeg kapitena.

- Sa nevericom i bolom, bord našeg kluba tuguje zbog smrti jednog od sinova Ansara, Mohameda Atvija. Nije samo njegova porodica na gubitku, već i klub jer je uvek zauzimao posebno mesto u srcima navijača koji su u njemu prepoznali lidera i igrača koji je dao mnogo Ansaru - kaže se u saopštenju libanskog prvoligaša.

Porodica fudbalera je zatražila punu istragu okolnosti koje su dovele do smrti poznatog fudbalera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA