≫ 

Terzić za stolom sa čovekom koji vodi UEFA žreb: Grobari "iskopali" fotku sa ručka u Beogradu

Fotografija koja samo produbljuje peckanje navijača na društvenim mrežama

  • 49
FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, Aurelio de Laurentis Foto: Crvenazvezdafk.com

Žreb koji je Crvena zvezda poslednje tri sezone (računajući i ovu koja je počela) imala u evropskim kvalifikacijama, često je od strane navijača Partizana praćen šaljivom konotacijom na društvenim mrežama!

To se posebno odnosi na onaj deo za "grejanje kuglica" koji su i samo navijači Zvezde prihvatili tokom prepucavanja na pomenutim mrežama, a upravo odatle nam "stiže" i jedna zanimljiva fotografija na kojoj su generalni direktor sprskog šampiona Zvezdan Terzić i čovek koji je zadužen za žreb UEFA.

U pitanju je fotografija kojuu su navijači Partizana počeli da dele, a na kojoj je Terzić u društvu svojih saradnika i čelnika Napolija pred meč ova dva tima u Beogradu, kao i Mihaela Heselsverdta - šefa klupskih takmičenja u UEFA.

Upravo je Nemac bio taj koji je crveno-bele izvlačio tokom žreba, a podsetimo da je ih je u petak u plej-ofu LE spojio sa boljim iz duela Ararat/Celje. Imala je Zvezda sreće, jer su dva od potencijalna četiri rivala bili Ludogorec i Seltik.

Elem, da se vratimo na fotografiju iz 2018. godine koju su tada u javnosti pustili i iz redova Zvezde i iz redova Napolija. Nije to bilo ništa neobično s obzirom na to da crveno-beli praktikuju ručak sa rivalima na dan meča, kao i da poziv dobiju i čelnici UEFA.

Uostalom, Italijani su tada tokom ručka, gde su doduše, "isekli" Heselsverdta, na svom Tviteru i napisali - U toku je UEFA ručak sa prijateljima iz Zvezde!

>>> Posle eliminacije od Omonije, Zvezdu u nedelju čeka duel s Voždovcem (21.00), i veliko je pitanje koliko su crveno-beli uspeli da se oporave od šoka na Kipru. Kec je 1.13, dupla šansa X2 5,80, a pobeda Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Voždovac.

Video: Mrkela: Nijedan protivnik nije lak, to smo naučili kroz istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    19. septembar 2020 | 11:16

    Fk teorija zavere,svi su protiv njih a oni tako jaki. Kome smeta evropski Partizan 😂😂😂. Mislim da nema odvratniji i gadniji klub na svetu od Zagrebackih crno belih.

  • Reakcija

    19. septembar 2020 | 10:52

    U strahu su velike oči,svuda vide Zvezdu

  • Miki rubiroza

    19. septembar 2020 | 11:45

    A sta ce nesretni grobari nego da kopaju,to im je u opisu posla...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA